NAJAVILI HAOS: Mina Vrbaški i Bora Santana su novi učesnici "Zadruge 4" (VIDEO)

Zadruga 4 je od sinoć bogatija za dva nova učesnika. U Belu kuću uselili su se Mina Vrbaški i Bora Santana.

Naime, najpre se Mina pridružila Dušici Jakovljević u studiju.

- Iščekivala sam ovo ceo dan. Nedostaje mi rijaliti, neki ljudi. Ima par osoba, imam neke stvari da ispravim sa nekim ljudima, za Miću. Jedva čekam da ga danas vidim - istakla je Mina, koja je progovorila o odnosu Tome Panića i Milice Kemez:

- Ja sam mislila da je Miličin fazon druga vrsta muškarca, ne neko ko je zauzet. Današnji učesnici su na sve spremni - istakla je Vrbaški, pa progovorila o diskvalifikaciji Mikija Đuričića, koji je danas nasrnuo na Vladimira Tomovića:

- Mislim da je Car kriv za sve to, a ne Fran. Dečko nije znao kakav je Miki. Tad je krenulo, samo je Car tu bacio žišku, da je od njega krenulo, a ne od Frana - rekla je buduća zadrugarka.

Mina Vrbaški je pred ulazak u "Zadrugu" progovorila i o Filipu Caru, o kome nema lepo mišljenje.

- Malo me je iznenadila Nataša, a bila me je zanimljiva. Podsetila me je na mene, kada je rekla da je zauzeta, pa sutradan odmah sa Anđelom. Jedva čeka da popričam sa Filipom Carom, prozivao me je. Rekao je da devojke poput mene ne mogu da sede za istim stolom kao on. Fino, kratko i jasno ću da kažem šta imam. Slušala sam razgovor sa Kristijanom, ne dopada mi se kako Filip predstavlja Aleksandru. Jezivo je kako priča o meni - istakla je Mina, pa progovorila o Mensuru Ajdarpašiću i Tomoviću:

- Mensur i ja smo završili, nema potrebe da se priča o tome. Ne planiram sa Tomovićem ni da se pozdravim. Biće vazduh za mene. Očekujem napad od njega. Ne želim sukob sa njim. Spustiću ga ako bude nešto što se meni ne sviđa. Ja i dalje imam emocija prema Mensuru. Ne bih volela da on uđe, to ne bi bio dobar spoj. Napisao mi je jednu poruku, poželeo sreću - dodala je Mina.

Mina Vrbaški se po ulasku u Belu kuću obratila zadrugarima, a prvu poruku je imala za Filipa Cara, koji ju je ovih dana ogovarao.

- Što si me pominjao? Da ne bi sedeo pored mene i da ne veruješ da takve žene postoje na planeti? Izgubio si mnogo podrške kada si se smejao ono za Kobru kada je bilo, za stentove... - rekla je Mina.

- Ako sam rekao nešto za tebe, iza toga stojim - dodao je Car.

- I Kijina majka se smejala. I Anja je danas pričala o meni. Nož u leđa će dobiti svako ko je zaslužio. Opušteno - nastavila je Mina.

Nakon ulaska Mine Vrbaški došlo je vreme da se na velelepno imanje u Šimanovcima useli i Bora Sanatana.

Nakon što ga je najavila voditeljka, Dušica Jakovljević, Bora je popričao sa njom i predstavnicima sedme sile u studiju, pa je odmah opleo po bivšoj devojci Milici Kemez i situaciji sa Tomom Panićem.

- Ona je sad u tom fazonu, dobila je sve o čemu je maštala, da bude u trendingu. Prošle godine se žalila što nema pitanja... Žao mi je Nadežde koja se kida. Što se Milice tiče, to me nije pogodilo. Navodno je ušla da ispravi greške... Gledao sam danas onaj snimak, vidi se da se zaljubila. Ili se odlično folira, ali mislim da se zaljubila. Javiću joj se, nemam ništa protiv nje - rekao je Bora.

Bora je najavio spektakl svojim ulaskom, a to se desilo već odmah na početku. Naime, umesto šofera u oldtajmeru, Boru je u "Zadrugu" dovezla Sandra Afrika.

Sandra je dovezla Boru u svom kabrioletu marke Mercedes, a zadrugarima su bili šokirani kada su ih ugledali.

Bora je prilikom ulaska u kuću, savkom zadrugaru pružio ruku, a svojoj bivšoj devojci Milici Kemez sa kojom je bio tokom "Zadruge 3" udelio je osmeh, koji nije bio prijateljski.

- Ja ovom prilikom hoću da kažem da ćemo da pravimo šou, nikoga neću da diram i smaram! Ja moram još jednom da se zahvalim televiziji Pink, koja mi je dala mnoge šanse, i vratio sam se ovde jer sam se uželeo Matore! - rekao je Bora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još