Novi album Rejdioheda na internetu od subote

PARIZ, 14. februara 2011. (Beta-AFP) - Novi album grupe "Rejdiohed" "The King of Limbs" moći će od subote da se preuzme sa interneta, saopštio je taj bend na svom sajtu.

Grupa "Rejdiohed", koja nema diskografsku kuću, najavila je 2007. prethodni album "In Rainbows" samo devet dana pred objavljivanje. Engleski kvintet napravio je senzaciju kada je postao prvi veliki rok bend koji je ponudio muzičko izdanje za preuzimanje direktno sa interneta, i po ceni koju su obožavaoci mogli sami da odrede.

Osmi album grupe Toma Jorka moći će unapred da se naruči na sajtu benda (www.thekingoflimbs.com ou www.radiohead.com/deadairspace), ali ovog puta po određenoj ceni. Obožavaoci će moći da biraju između više verzija albuma - MP3 format koštaće sedam, a WAV 11 evra. Od 9. maja biće dostupna i luksuzna verzija, koja će koštati između 36 i 39 evra. Činiće je dva vinila, jedan kompakt disk, kao i "više ilustracija velikog formata i 625 malih ilustracija", navodi bend. Članovi grupe "Rejdiohed" čuvaju u tajnosti detalje o sadržaju albuma.

Pogledajte još