PREKO GLAVE MI JE ĐOGANIJA: Slađa Delibašić prozvala bivšeg supruga Đoleta i celu njegovu porodicu!

Pevačica Slađa Delibašić govorila je danas za emisiju "Premijera - Vikend specijal", te je istakla da je sjajna domaćica i da je sve svoje jače polovine osvajala upravo kuhinjom.

Ipak, ona se osvrnula i na svog bivšeg supruga Đoleta Đoganija, te je potpuno neočekivano osula paljbu po celoj porodici Đogani.

- Ja samo zavodim putem kuhinje. Ostala sam bez muža zato što sam ja tako htela. Meni nije žao što sam ostavila muža, da mi je žao ne bih to uradila. Meni je Đoganija dovde, uopšte tog prezimena. Ovoliko godina koliko smo razvedeni, ja sam napravila karijeru, poslovno sam ostvarena. Muka mi je više od Đoganija, molim sve više da me ne pitaju, mi nemamo ništa, glupo je pričati o nečemu što je prošlo - navela je Slađa.

Ona je prokomentarisala i to što se njena i Đoletova ćerka Silvija malo provokativnije slikala.

- Ja nisam u vrtiću, ja sam gazda, često sam tamo, kad dođem zna se kako treba da se ponaša, mora da bude čisto, biram vaspitačice, Silvija je direktor i vaspitač. Da li se ona slikala sa malo većim dekolteom, to je degutantno, ima mnogo više vaspitača koje se slikaju sa većim dekolteom, ali oni nisu zanimljivi nego je moje dete i dete mog bivšeg muža - dodala je pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sladjadelibasic/Instagram

Pogledajte još