ALEKSA JELIĆ ISKRENO: Zbog polusveta iz rijalitija nemam želju da posetim Srbiju

Pevač i baletski igrač Aleksa Jelić početkom godine preselio se u Barselonu, a iako se tamo zatekao u jeku najvećeg zarišta pandemije korone, ističe da je zadovoljan novim životom.

Ističe da je brinuo za svoje najmilije u Srbiji, ali da nema želju da se vrati kada vidi trenutno stanje u zemlji.

- Što se proteklog perioda tiče, brinuo sam, pogotovu što tada nismo mnogo znali o tome šta nas i na koji način napada. Ni sada nam stvari nisu mnogo jasnije, ali brinem manje. Govorim i sebi, a i bližnjima da moramo biti oprezni, ali ne u panici ili iracionalnim strahovima. Što se narednog perioda tiče, želje za posetu Srbiji nemam. Pogotovu kada vidim u šta se pretvorila zemlja, ljudi u njoj, polusvet iz rijalitija koji postaju uzori mladima, folkeri koji se nazivaju šou-zabavljačima - iskren je Jelić, i dodaje da će mu jedini razlog posete Beogradu biti određene obaveze.

Aleksa je i dalje okrenut muzici, ali je nedavno prešao u preduzetnike i otvorio restoran u centru Barselone.

Sve više njegovih kolega iz Srbije ne krije da je u teškoj finansijskoj situaciji zbog toga što trenutno ne mogu da drže koncerte ili da nastupaju, a Jelić objašnjava kako on vidi trenutnu situaciju.

- U kontaktu sam sa nekoliko kolega i žao mi je što nemaju nastupa jer su svoj život, glas, talenat dali zemlji. Žao mi je honorarnih umetnika, muzičara, svih onih koji sada nemaju nikakva primanja jer nema posla. A onih s "estrade" koji su svojom nemuzikom, šundom, golotinjom ili prostaklukom uništili kulturu naše zemlje, a pritom zaradili ogroman novac, nije mi žao. Ni najmanje - rekao je Aleksa.

Izvor: Mondo.rs
Foto: aleksajelic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.