FRAN PUJAS UBEDLJIVO POBEDIO: Zoran Buđić Kobra izbačen iz "Zadruge 4" (VIDEO)

Nominovani takmičari u "Zadruzi 4" tokom prošle nedelje bili su Fran Pujas, takmičar koga su odabrali zadrugari, i Zoran Buđić Kobra, takmičar koji je dobio najmanje glasova publike.

U sali za fizičko zadrugari su ogigrali igru koju je pripremio Veliki šef. Na štafelaju ispred njih nalazile su se po dve fotografije, koje su se razlikovale samo u sitnim detaljima, koje su njih dvojica morali da pronađu.

Igra je počela, a njih dvojica su imali dva minuta za ovaj zanimljiv zadatak. Kada je isteklo vreme, Darko je prišao kako bi proverio kako su se snašli. Kobra je pronašao 6, a Fran 4 greške, te su se Kobri duplirali glasovi.

Voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je rezlutate nakon dupliranja. Jedan takmičar imao je 96% glasova, a drugi 4% glasova. Darko Tanasijević obavestio je zadrugare da je Fran imao 96%, te da "Zadrugu" napušta Kobra. Zadrugari su se pozdravili sa fotografom, a Tara Simov je prva prišla da čestita Pujasu.

Nakon spektakularnog ispraćaja, Kobra je došao u studio, gde ga je dočekala Dušica Jakovljević, koja je toliko toga imala da ga pita.

Kobra se čak na ulasku u studio rasplakao, a voditeljka je imala nekoliko pitanja za njega.

- Očekivali smo da ćeš biti aktivniji, šta se desilo? - glasilo je pitanje.

- Nisam se nadao da ću tako rano da dobijem pedalu. Fran mi je drug, a njemu je potrebnija kinta, definitivno. Ja sam stariji čovek. Unutra ima dosta fikusa, koji su pre trebali da izađu - rekao je Kobra.

Potom se osvrnuo na devojke, i njihov odnos prema higijeni. Rekao je da se zgrozio na aljkavost i na njihovu prljavštinu.

- Svi su očekivali da ćeš biti ovakav tamo, šta se desilo? - rekla je Dušica.

- Jednostavno, to nisam mogao, bilo je dosta parova, nisam hteo da se zameram - rekao je Kobra.

Potom mu je Dušica dala papir, na kom će se obratiti zadrugarima, i gde će nekog od svojih cimera nagraditi titulom "vođe". Nakon toga, dotakao se nekih zadrugara, a za Nadicu Zeljković je imao poseban komentar.

- Kijina mama se zaljubila u mene, zbog mene se šminkala, potom mi pominjala da je zaljuibljena u mene - rekao je Kobra.

- Mala Ivana se zaljubila, ali kasno - prokomentarisao je Kobra.

- Mogu da imenujem da su nam dve jake verenice u blagom flertu, Maja i Alen, a ona je mnogo fina, i videćemo da li će biti do kraja takva. I Jovana isto, ona flertuje, a Vladimir je zaljubljen u sebe - rekao je Kobra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još