MANIJAK SAM U LJUBAVI: Milena Ćeranić iskreno o emotivnom životu

Pevačica Milena Ćeranić istakla je da je situacija sa koronavirusom uticala i na nju, ali da ona mnogo toga pored pevanja zna da radi, pa joj egzistencija nije ugrožena.

- Pamtim i bolje dane, ali trudim se da budem odlično. Meni niko ne veruje da imam preko 20 godina. Ja živim život punim plućima i svaki dan koristim da naučim štošta, ubiram uspehe i pamtim samo lepe stvare, one loše stavim iza sebe - rekla je Milena i dodala:

- Dao Bog da mnogi od nas neke druge stvari da rade osim da pevaju, ja znam mnogo toga, ne plašim se za svoju egzistenciju. Meni se promenio život, ovo nije tempo mog života, ali ću se potruditi da se za mesec dana vratim u stari tempo života.

Milena je dodala da je u ljubavi "luda", te da mnogo toga može da uradi zbog ljubavi.

- Sve češće se srećem sa ljudima koji su jako nesrećni u ljubavi. Napokon je vreme da počnete da se borite za pravu ljubav i da pustite nekog ko vas ne voli. Ja sam zaljubljena. Ja svakog dana činim neke ludosti zbog ljubavi, u ljubavi i u ratu je sve dozvoljeno, samo ne gazim preko mrtvih. Ja sam totalni manijak kad je ljubav u pitanju, da dozvoljavam svašta, ali kad dođe do neke granice tu je kraj. Ali iz svake veze izađem kao pobednik jer nemam za čim da žalim jer znam da sam dala sve od sebe - navela je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal"

Izvor: Pink.rs
Foto: ceranicmilena/Instagram

Pogledajte još