IMALA SAM SEKS SEDAM PUTA UZASTOPNO: Kija Kockar otkrila šta voli u krevetu

Pevačica Kija Kockar otvoreno je pričala o seksu u emisiji Goce Tržan na televiziji K1 i tom prilikom je poručila momcima da sklone usne i jezik od njenog međunožja:

- Muškarci su najgori u oralnom seksu. Većina mojih drugarica je u fazonu da ne žele da im to rade, jer to niko ne zna da radi. Ne znam šta se dešava, ali ako ne vole i ne znaju, neka se sklone odatle - ispričala je bez dlake na jeziku pobednica "Zadruge" i priznala da je prekidala muškarca usred odnosa jer je seks bio loš.

- Kad sam bila mlada, bilo je onih koji nisu znali gde treba. Ne znaju ni sada kad su stariji. Prekidala sam sve usred seksa i govorila: "Ne mogu više". Okrenem se i odem. Rekla sam jednom, sad skoro: "Da ti objasnim za buduće partnerke, to nije na dugme, ne ideš odmah u metu".

Kockareva je otkrila i kakve porniće voli da gleda:

- Nisam upoznala ženu koja ne posećuje porno-sajtove. Ja gledam posete bebisiterki jer sam romantična. Kul mi je bebisiterka kao dođe, pa zaplet... Očigledno me prevara loži, da je zabranjeno i malo više agresivno. Ali, to je samo ono što gledam. Nekad vraćam ono što mi se sviđa, premotavam.

Kija se osvrnula i na svoj propali brak sa Slobom Radanovićem:

- U početku veze imali smo seks sedam puta uzastopno, ali kada prođe neko vreme, sve se menja. Žena se zavodi od jutra do mraka. Daj mi kompliment, zavrni tu sijalicu i onda uveče, kada dođe vreme, sve može da bude super. Mene je ubijalo kada smo mi non-stop zajedno. Bilo mi je lepo, ali mi je to ubijalo želju za seksom. Kada smo bili u vezi, dogovaramo se kada ćemo da se vidimo i ja sam uvek spremna.

Izvor: Informer.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još