PUSTITE NAS DA DIŠEMO, AKO TREBA DA UMREM, JA ĆU DA UMREM: Svetlana Ceca Bojković podigla veliku prašinu mišljenjem o koronavirusu!

 

Glumica Svetlana Ceca Bojković iznela je svoj stav o pandemiji koronavirusa, a njene reči podigle su veliku prašinu na društvenim mrežama.

Na pitanje kako se snalazi u vremenu koje je sve snašlo i da li se privikla na novu normalnost, aludirajući na pandemiju koronavirusa, Ceca Bojković je odgovorila da se snalazi kako mora.

- Prvo želim da kažem da je taj izraz "nova normalnost" jedan od 10 izraza koji me u ovoj situaciji u poslednjih šest meseci izuzetno iritira. Molim vas, šta je to? Oni koji moraju to da govore i koji proklamuju to nisu nimalo ironični. Normalnost je normalnost, nema tu nova ili stara - rekla je Bojković.

Dodala je da je zbunjuje značenje "socijalne distance".

- Postoji fizička distanca, socijalna distanca je nešto sasvim drugo. Znači tako neke fraze uđu u opticaj i one se tako ponavljaju. Mislim da je pozorište jedno od trenutno najugroženijih ustanova, jer je teško i glumcima i gledaocima u sali sa malom količinom vazduha - istakla je glumica.

Ona se osvrnula i na preporuke Kriznog štaba.

- Krizni štab nam saopštava razne kontradiktorne stvari, danas ovo, sutra ono, a onda stalna pretnja da će biti novih mera… Aman, pustite nas ljudi da dišemo, da dišemo i da živimo. Pa kad bude, biće. Ako treba da umrem, ja ću da umrem - završila je ona u gostovanju na RTS.

Izvor: B92.net
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još