LJUBAV SE UGASILA POSLE PET GODINA BRAKA: Razvode se Marija Bergam i Raša Bukvić

Popularni glumački par Marija Bergam i Radivoje - Raša Bukvić nakon pet godina braka odlučili su da živote nastave odvojeno. Kako saznajemo, razlog su bila neslaganja i različiti stavovi, ali oboje su se potrudili da ostanu u prijateljskim odnosima.

Kako mediji prenose oni su neko vreme sve držali u tajnosti, a onda su najbližim prijateljima rekli. Njihov razlaz dogodio se početkom godine.

- Pre korone su se razišli, a do ove odluke su došli jer su se razilazili u mišljenjima i stavovima. Oni su to želeli da urade već neko vreme, ali nikako nisu uspevali. Nemaju oni burne svađe i rasprave, prosto, sa vremenom su shvatili da nisu jedno za drugo, nisu se našli. Imaju različite želje i interesovanja, u jednom trenutku putevi su im se skroz razišli. Karakteri su im drugačiji i onda ne funkcionišu kako treba. Na početku je to sve delovalo idilično, ali već neko vreme im ne cvetaju ruže u braku i dogovorom su došli do zaključka da je najbolje da se razvedu. Nije posredi nikakva prevara ili bilo šta tog tipa. Ostali su u dobrim odnosima, čuju se i ponekad vide, ostali su u prijateljskim odnosima. Prosto, kod njih su se emocije i ljubav ugasili - otkriva naš izvor upućen u celu situaciju, i dodaje da je glumac napustio njihov dom.

- Raša se odselio, a Marija je ostala u stanu u kom su pre živeli. Naravno, sin im je na prvom mestu i zbog njega su rešili da sve to ide mirnim putem. Već neko vreme pričaju o razvodu, svi njihovi najbliži to znaju, tako da to više nije tajna. Dosta su vagali, razmišljali, ipak, teška je to odluka. Ne znam samo da li je sve to papirološki sređeno pa da su zvanično razvedeni - zaključio je izvor.

Ovim povodom kontaktirali smo Mariju, koju smo upitali da li je tačno da su se razveli, na šta je ona zbunjeno odgovorila:

- Još nismo, mislim, mi se nismo... ne znam zbog čega vam je to interesantno da pišete. Nismo se razveli, ali nemojte da pišete na tu temu, jer zaista ne želim da pričam o svemu tome što se dešava - rekla je glumica, dok je Radomir dodao da je razvod privatna tema, te da o njoj neće javno da govori.

- To je moja privatna stvar, to se vas ne tiče. To nisu teme o kojima možemo da pričamo, to su tračevi - poručio je on.

Podsećamo, Marija Bergam i Radivoje - Raša Bukvić venčali su se u jesen 2015. godine, u manastiru Gradac. Nekoliko meseci kasnije, postali su roditelji dečaka Danila.

Izvor: Blic.rs
Foto: marijabergamofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.