Željko Vasić pevao za zaljubljene

Pop pevač koji karijeru gradi polako, bez mnogo tabloidnih detalja i bez populističkog širenja repertoara nije uspeo da napuni veliku salu, međutim, ljudi koji su došli, a bilo ih je raznih generacija, napravili su dovoljno dobru atmosferu da može da se kaže da je koncert, uprkos dosta praznih stolica – uspeo.

Nastup jeste bio 14. februara, bina jeste bila ukrašena crvenim balonima, ali Željko nije mnogo obraćao pažnju na "praznik" već je odmah zauzeo svoju poziciju, za klavirom, i krenuo "ogoljenom" verzijom hita "Zauvek" upoznavši publiku kako je pesma, zapravo, nastala.

Već je broj dva u set listi ("Samo moja") razmrdao mnoge u sali, a ubrzo su, na Željkov poziv, svi na nogama bili.

- Ovu sigurno znate, meni jako draga pesma – tim rečima je najavio jedan od prvih hitova, "Pratiš me u stopu" (video u nastavku), za klavir ga je vratio hit koji ga je proslavio "Žena kao ti".

Desilo se sinoć nešto posebno, a za to je bilo potrebno da se na bini, pored Željka i članova pratećeg benda, pojavi i šarmantna voditeljka "Radija S" Natalija Milosavljević. Tada je jedan Slaviša, baš kao i nekoliko sati ranije u radijskom rijaliti šouu, zaprosio svoju Aleksandru koja je bila evidentno zbunjena svime što se tog dana desilo. Priča ne bi bila potpuna bez ruže – naravno, ne jedne, već stojedne.

Publika je sinoć uživala i u premijeri već dobro prihvaćene pesme "Željo moja jedina". Podsetili smo se još jedne, pre nekoliko godina veoma slušane, "Nisam od juče", a za "Kada ti zatreba" Željko je rekao da je njegova "najšvalerskija".

Mnogi su čekali, konačno i dočekali "Bez milosti", zavrtele su se neke pesme ponovo, i tako više od dva sata.

Držao se Vasić svog repertoara i to je za poštovanje, a publika koji su, pored zaljubljenih parova, činili i "drugarica-parovi", izašla je iz Doma sindikata zadovoljna.

Tekst: Milan Ćunković

Pogledajte još