NA KIPRU SAM TAKSISTA: Mirka Vasiljević iskreno o porodičnom životu

Uživo u emisiju "Kec na jedanaest" na K1 televiziji danas se uključila glumica Mirka Vasiljević i to iz njenog suncem okupanog dvorišta. Kako je rekla Bošku Jakovljeviću i Aleksandri Jeftanović, "uhvatili" su je taman u pauzi između spremanja ručka i odlaska po decu.

- Ovde je sunce, divno je vreme i mnogo volim da sam u dvorištu, napunim se pozitivnom energijom. Deca su u školi, a ja ću sada da pravim ručak, pa onda idem po njih. Ovde sam taksista - svakog dana nakon ručka razvozim ih po gradu na treninge - rekla je nasmejana Mirka.

Otkrila je i šta će to porodica Savić danas imati na trpezi.

- Pileći suvlaki, ništa specijalno. Ali, to je jelo koje se ovde često jede i na meniju je u svim restoranima - kaže Mirka.

Iako je na Kipru, kako kaže, situacija s virusom korona stabilna, od marta su neprekidno na snazi preventivne mere, naročito kada je reč o školama.

- Maske se nose i napolju i u zatvorenom prostoru i poštuje se fizička distanca. Nema žurki ali na plaže može da se ide i nema gužve, svi gledaju da ne budu preblizu jedni drugima. Utakmice se igraju bez publike. Kada je o školama reč, deca iz nižih razreda idu u školu svakog dana, ali su odvojeni po grupama i kad god uđu ili izađu iz učionice obavezno je pranje ruku i dezinfekcija. Domaći zadaci rade se onlajn, kod kuće, kako se ne bi dirali papiri u školi. Sve što se u školi koristi, ostaje u učionici. Nema lopti na fizičkom, a u grupama se izlazi u dvorište na odmor - ispričala je Mirka.

Najavila je i da će rodni Beograd posetiti početkom novembra i da će ovde ostati desetak dana zbog predstava koje igra.

- Igraćemo predstave "Pazi s kime spavaš" 1 i 2 i "Hotlajn" i biće baš radno. Nisam još uvek dobila poziv i ponudu da ostanem duže u Beogradu i da radim, na nekoj seriji, filmu. Drago mi je kada čujem da se snima mnogo serija, to je prilika da kolege rade, a da mi koji živimo u inostranstvu gledamo dobar program, a ne samo reprize. Uživala sam u gledanju "Južnog vetra", "Bese"... Volela bih više da igram i da radim, ali pošto posla nema, ovde sam sa porodicom jer je najlepše kada smo svi na okupu - rekla je Mirka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: savicvujadin/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.