PRAVIM PLAN KAKO DA POBEDIM ZLO: Tanja Savić odlučna u nameri da vrati sinove (FOTO)

Tanja Savić već mesecima u nazad u centru je medijske pažnje, jer prolazi kroz porodičnu dramu, od kada je njen, još uvek zakoniti suprug, Dušan Jovančević, njihove sinove Maksima i Đorđa odveo u Australiju bez njene dozvole.

Pevačica je odlučila da o svojim problemima javno progovori i zatraži pomoć državnih organa, a danas je sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila misli i osećanja o celokupnoj situaciji u kojoj se našla.

- O da... evo me... Živa, zdrava, prava i pored svega sto mi se dešava nasmejana i srećna. Srećna jer sam u miru sa sobom. Konačno je prestala kontrola nad mojim životom. Ono što me drži je to što toliko želim da zagrlim svoje sinove i da im nadoknadim ljubav za koju drugi misle da mogu da nam je uskrate. Jeste da nas kilometri dele, ali ja toliko osećam njihovu bezgraničnu ljubav. Nikakve okolnosti ne mogu da poremete moj unutrašnji glas koji mi ipak govori da je sve u redu sa njima. Mi smo spojeni ljubavlju i kada smo miljama daleko. To je nevidljiva nit između majke i deteta. A vidim da i dalje ima zla oko nas. I to me jako nervira. To zlo mora da se iskoreni. Da se počisti. Da se pobedi. Ali kako? Tako što ćemo ignorisati zlo. Kao da ne postoji. A zlo to ne voli. Fokusirajmo se na nešto lepo da bi se zlo ugusilo, a potom nestalo. Ja danas pravim plan "kako da pobedim zlo" - napisala je Tanja pokraj svoje fotografije iz aviona.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.