PORUČITE MU DA VIŠE NEMA PORODICU, LONGO ĆE NOSITI MOJE PREZIME: Nadežda Biljić otkrila da će podneti tužbu protiv Tome Panića

Prošle noći tokom nezaboravne žurke koju je organizovao Veliki šef, na kojoj je zadrugare zabavljao pevač Radiša Trajković Đani, došlo je do potpunog preokreta u životu Tomislava Tome Panića.

Kako je poznato, Toma je sa sada već bivšom ljubavnom partnerkom i pevačicom Nadeždom Biljić dobio naslednika Longa. Međutim, po njegovom ulasku u Zadrugu 4 nevolja u ljubavnom gnezdu eskalirale su konačnom odlukom Biljićeve.

Naime, Toma je prošle noći tokom žurke bio prepušten strastima, pa se tokom igre ,,Masne fote" poljubio sa Paulom Hublin i Aleksandrom Nikolić, sa kojom je čak simulirao i intimne odnose.

Biljićeva se u intervjuu za Pink.rs poverila o svim problemima kroz koje trenutno prolazi, pa nam je prokomentarisala i Tomin sinoćni potez.

- Kako sam? Ja sam ovo očekivala, očekivala sam seks, ali ne znam zašto se nije desio! Bora ga je ubedio verovatno da sam p*šila k*rac Peksu. Smatram da on mene nikad nije ni voleo, smatram da je sa mnom bio samo iz koristi, jer je moja majka podigla kredit u vrednosti 400.000 dinara zbog njegovih kazni u Svilajncu, da bi mogao da ode dole i vidi svoje roditelje. Sve je on lepo isplanirao, nije smeo da me ostavi, jer sam ja bolesna, ali evo sada je pokazao pravo lice - započinje Nadežda.

Toma se prethodnih dana hvalio Nadeždinim roditeljima i kako je sa njima u idiličnim odnosima, kao i da imaju njegovo poštovanje.  Biljićeva je otkrila kakvo sada mišljenje o Tomi imaju njeni roditelji.

- Svi su razočarani, poručite mu da on više nema ni taštu, ni tasta - bila je odsečna pevačica i dodaje konačnu odluku koju je donela:

- Sada ću definitivno da zabranim prilaz i meni, i detetu i uradiću sve što je u mojoj moći da zabranim doživotno, dete će uzeti moje prezime.

Nadežda je potom otkrila zbog čega je njen bivši ljubavni partner, koji ju je javno prevario, dok ga ona čeka sa sinom kod kuće, duguje pozamašnu sumu novca.

- Imao je tuče, razna sr*nja je pravio! I nije bolji nego za k*rvetine, oduvek je voleo kurv* kao što su Paula i Aleksandra, sad neka ih finansira, sad mi je jasno zašto mu je prvo dete oduzeto. Njegovo ponašanje govori da mu nije stalo ni do deteta, ni do žene - izjavila je slomljena Nadežda.

Za kraj Nadežda je otkrila i da će podneti tužbu protiv Panića, te da zbog vanbračne zajednice u kojoj su živeli će tražiti novac i to pola njegovog honorara u Zadruzi 4.

- To je njegov obraz da li će vratiti novac mojoj majci, ona je uradila to iz srca, ona nije kao on da ucenjuje ljude za novac, on je jedan ološ i g*vno od čoveka, lažov patološki. Treba da mi bude zahvalan jer sam ga napravila zvezdom Zadruge! Taj čovek je sa mnom završio za sva vremena! Žvalavi se sa k*rvama, ne misli na dete! Jadno i bedno! On je jedan idiot i sve najgore što postoji! On meni dođe pola honorara, jer smo živeli 6 meseci u vanbračnoj zajednici, samo ga po džepu treba tući - bila je ljuta Biljićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još