JA SVOJ BRAK NE ŠMINKAM, ZA RAZLIKU OD DRUGIH: Goca Tržan iskreno o flertu i prevari u partnerskom odnosu!

Pevačica Emina Jahović sinoć je priredila premijeru svoje "YAEMINA BEAUTY" brenda, a njene počasne gošće su bile prijateljice Goca Tržan, Jelena Tomašević, Anastasija Ražnatović, Anđelina, Teodora Džehverović i mnoge druge.

Program je vodila Jovana Joksimović nekadašnja voditejka jutarnjeg programa televizije Prva. Goca Tržan je bez dlake na jeziku pričala o svom odnosu sa Rašom Novakovićem, kao i o flertu i prevari i pokazala koliko je zapravo tolerantna.

- Ja svoj brak ne šminkam za razliku od drugih, ja sebe šminkam - započela je Goca, pa je istakla da je negativni komentari na račun njenog rijaliti programa ne dotiču.

- U društvu gde je najgledaniji program gde se j*bu u lajvu i puše jedni drugima k*rac, baš me briga šta misli da ugledna javnost - kaže ona.

Njena izjava da voli da flertuje je napravila pravi bum u javnosti, a Goca sada ističe da to radi i njen partner, ali da je sve u granicama "normale".

- Ko ne flertuje? Ja mislim da svako normalan flertuje, a naročito ako si u dugogodišnjoj vezi, to što ja sada imam hrabrosti i kažem to javno je to što želim da skinem filtere sa svog Instagrama i života. Nije sve tako idealno, i čak i ako se smrtno zaljubiš, pa mi da pogledaš malo i nešto drugo i to je potpuno normalno, sve dok je u granicama zabave - kaže ona i dodaje.

- To radi i on. Okej sam sa flertom, ali kada bi došlo do razmene telesne tečnosti, to ne bi bilo okej - bila je bez dlake na jeziku pevačica.

Izvor: Informer.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još