Mihajlović: Na pobedu protiv Intera

BEOGRAD, 15. februar 2011. (Beta) - Trener fudbalera Fiorentine Siniša Mihajlović ocenio je da je ove sezone lakše dobiti Inter nego što je to bio slučaj godinu dana ranije.

"Nadam se da će Inter opet biti prvak Italije, ali sutra želim da ih pobedimo", rekao je italijanskim medijima Mihajlović koji je igrao za Inter, a zatim je radio u milanskom klubu kao pomoćnik Robertu Mančiniju.

Fiorentina i Inter sutra u Firenci igraju zaostalu prvenstvenu utakmicu.

"Prošle sezone Inter je bio kompletna ekipa, a sada im fale neki igrači. Sutrašnja utakmica je veoma važna za nas, a protiv sebe ćemo imati velikog rivala. Nadam se da ćemo pobediti. Ja sam miran, a nadam se da će i moji igrači biti potpuno koncentrisani", kazao je srpski trener.

Inter je u prošlom kolu izgubio u gostima od Juventusa, dok je Fiorentina savladala domaći Palermo.

"Svaka utakmica je drugačija. Ekipa kao što je Inter ima kvalitet za šampionsku titulu, a mi ćemo se sutra isprečiti na tom putu. Ako nas ne pobede, upašće u probleme", izjavio je Mihajlović.

On je kazao da dobro poznaje aktuelnog prvaka Evrope i Italije.

"Moramo da pokušamo da zaustavimo Veslija Snejdera, Samjuela Etoa i Đampaola Pacinija. Sva trojica su veoma opasni igrači", zaključio je Mihajlović.

Fiorentina trenutno zauzima 10. mesto na tabeli prvenstva Italije, dok je Inter na četvrtoj poziciji.

Pogledajte još