PODIGNEM 6 HILJADA EVRA, OSTAVIM JOJ 15O, SAMO DA IMA DA JEDE: Marija Kulić otkrila sve o Miljaninom i Zolinom rasipanju novca (VIDEO)

U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje upućeno Miljani Kulić: "Kako ne vidiš Zolinu igru i da te iskorišćava?"

Nakon ovoga nastao je opšti haos između Marije Kulić, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

- Sve vidim i sve osećam, ne znam da li nas snimaju, pričam i o ozbiljnim stvarima, sve znam. Ja sam mu dozvolila - rekla je Miljana.

- Što si u vezi sa čovekom za kog znaš da te iskorišćava - rekao je Đedović.

- Volim ga na neki bolestan način. Svega sam svesna. Bila sam ovde, potrošila sam novac. Da me pitaš gde, ne znam. Na Željka, na još neke stvari - rekla je Miljana.

- Ljudi misle da si ti neke ozbiljne pare na mene potrošila. Jesi rekla da si njoj (Mariji) dala novac? Koliko si novca sama potrošila dok sa mnom nisi bila? - rekao je Zola.

- Dok si bila sa nama, nisi trošila na hranu. Kad si otišla sa njim u stan, naručivali ste, pogledaj koliko imate kila. I ona se pita gde su joj pare? Znam ja gde su - rekla je Marija.

- Novac sam podigla sa njene kartice, u jednom trenutku bilo je podignuto pre toga 80.000, Siniša i ja je pitamo za šta ti treba, ona kaže za kosu, za mačije oči. Pa dan posle 80.000, dan posle 80.000. Ja u Hurgadi, meni samo stižu poruke od banke - nastavila je Marija.

- Podignem 6000 evra, ostavim joj 150 evra za cigare i da ima da jede. Ostavila sam da ona ima, ona sutradan dođe sa njim ovde, i podigne još para - nastavila je Marija.

- Zašto je od Mine tražila 600 evra na zajam - pitao je Milan Milošević.

- Zato što kockaju, eto zašto - rekla je Marija.

- Jesi vratila Bobanu tvoj dug - pitao je Zola.

- To je naš dug - rekla je Miljana.

- Dok bude imala para, biće sa njom - rekla je Marija.

Sledeće pitanje bilo je za Zolu: "Da li si spreman na sve da istrpiš zbog novca? "

- Ljudima je govorio da je sa njom iz koristi - rekla je Marija.

- Ne trpim ništa zbog novca - rekao je Zola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još