GLUME ŽRTVE, OBIČNI PREVARANTI: Maja Marinković objavila prepisku sa Enom i slike iz kreveta sa Janjusem (FOTO)

Marko Janjušević Janjuš danas sezvanično razveo od svoje supruge Ene koju je prevario u rijaliti programu "Zadruga 3" sa Majom Marinković.

Naime, bivši košarkaš obelodanio je sve na društvenoj mreži Instagram i otkrio kako su se razišli mirnim putem te da će sa svojom bivšom ženom ostati najbolji prijatelj.

Međutim, baš zbog prezentovanja ovakve priče oglasila se i njegova bivša ljubavnica Maja Marinković objavivši šokantne prepiske i golišave fotografije koje su dokazale sve suprotno.

- Dragi moji, s obzirom na to da se podigla velika prašina i da mi dosta vas piše da me negativno pojedine persone komentarišu i navodno se plaše za svoju bezbednost, gde se ja do sada nisam oglašavala, sada sam prinuđena da vam za sve dam dokaze i otkrijem pravu istinu. Povraća mi se od toga da preko mojih leđa glume žrtve, a to su jedni obični foliranti - započela je bivša zadrugarka.

- Samo ću ti to reći, pa kad je budeš k*rao i slikao se sa njom go svaki put će ti presesti, jer mene uvlačite u vešu bolest. Majku li vam j*bem bolesnu, džibersku. A svaka slika će otići u javnost. Ja ću je lično poslati novinarima. Ali ću ti se us*ati u život. I tebi i toj kalašturi koja sebi daje za pravo da spomene moje ime, a kamoli nešto drugo. Jaoj, naj*bali ste - napisala je Ena, Janjušu.

Maja je u nastavku večeri objavila fotografiju na kojoj je gola u krevetu sa Janjušem:

Maja je obelodanila i to da je Janjuševiću pozajmljivala novac, što se jasno vidi iz ovih prepiski.

- Ostavi mi u sobi koliko možeš kad kreneš imam da rešim i da završim neke stvari pa se dogovaramo usput šta za večeras, ali ako ćeš mi prebacivati, nemoj - pisao je Janjuš.

- Ostaviću ti, koliko ti treba - pitala ga je Maja.

- Koliko možeš, ti Majo da imam tih par nedelja dok se nešto ne desi, razumeš - napisao je Janjuš, Maji.

- Ostavila sam ti pare ispod duksa ovde - napisala je Maja.

 

- E tako gospodo draga, sada imate jasnu sliku o čemu se radi, a ne da vas lažu, prevaranti! Ako nekon nešto nije jasno, vrlo rado ću vam objasniti. Ne dozvoljavam da ja ispadam najgora, a drugi jadni, fini, prave "dame", žrtve. Imate priliku da vidite kako jeste zapravo - zaključila je Marinkovićeva.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.