VEŠTO SKRIVAJU EMOCIJE: Za pet horoskopskih znakova nikada nećete znati kako se zaista osećaju

Neki ljudi, kako se kaže, "nose srce na rukavu", dok neki imaju velikih problema s iskazivanjem osećanja i emocija.

Astrolozi tvrde da na to veliki uticaj ima i horoskopski znak, a od ovih pet znakova posebno ćete teško saznati šta zaista osećaju.

Vodolija

Vodolije ne vole dramatične i haotične situacije u kojima bi mogle da izgube svoj "cool" stav. Posebno mrze javno da izražavaju emocije, pa se u takvim situacijama osećaju veoma nelagodno. Ako vam se Vodolija otvori to znači da vas smatra veoma bliskom osobom.

Devica

Ovi perfekcionisti će otkriti svoje emocije samo ako je baš ekstremno nužno. Iako deluju veoma hladno, oni su zapravo veoma emotivni, ali to skrivaju iz straha da će ostati povređeni.

Jarac

Jarčevi imaju praktičan pogled na život i nisu preterani romantici. Oni nikad neće dopustiti da im emocije stanu na put ciljevima i planovima. Ali, ako upoznaju pravu osobu napokon će se otvoriti.

Škorpija

Strastvene Škorpioje su pune emocija, ali retko ih iskazuju jer ne žele da izgube kontrolu nad situacijom. Oni teško veruju ljudima, pa se zbog straha od toga da će biti povređeni povlače i često deluju bahato i arogantno.

Vaga

Vage vole da udovoljavaju svima i veoma im je važna ravnoteža u životu. Zbog toga ne vole da prave scene i ne vole da dovode druge u neugodne situacije. Iz tih razloga emocije nakupljaju u sebi, ali često se dogodi da im to postane previše pa "puknu".

Izvor: Super žena/Index.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još