OČAJNA: Miljana Kulić molila Vladimira Tomovića da joj pomogne da pobegne iz "Zadruge" (VIDEO)

Tokom "Igre istine" u "Zadruzi" došlo je do haosa kada je Lepi Mića upitao Miljanu Kulić zbog čega je nasrnula na Mariju Kulić. Marko Đedović je ocrnio Miljanu i rekao da trenutno nije sposobna da čuva svoje dete, a zbog ovoga je Miljana izašla iz Bele kuće.

Posle nekoliko sekundi Miljana se vratila, kako bi se obračunala sa Đedovićem. Đedović je pre toga ispričao da je Miljana istrčala na ulicu kada je čuvala Željka, što mu je, kako kaže, ispričala Marija Kulić. Miljana je ispričala drugu verziju.

- Ja sam čuvala dete sama, zvala sam mamu za savete. To je normalno. Imala sam jednu situaciju kada je grmelo, sva svetla su nestala, ja sam bila u stanu sa Željkom. Ugasila su se sva svetla, počelo je u zgradi preko puta moje da grmi. Pričala sam sa njim, pevala mu pesme. Uzela sam Željka i odvela ga kod komšinice i zamolila je da budem tu. Nisam istrčala na ulicu kao što Đedović priča. To je to i hvala - odgovorila je Miljana.

Nakon što je ispričala zbog čega je nasrnula na svoju majku Mariju Kulić, Miljana je ponovo pokušala da pobegne iz "Zadruge".

Kada je videla da joj to ne prolazi, ona je otišla do Bele kuće i zamolila Vladimira Tomovića da joj pomogne.

Tomović ju je smirivao i govorio da će sve biti u redu, te se Kulićeva umirila i odusatala ob bekstva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još