JOCU VOLIM, ALEN MI PRIJA: Maja Marković istakla da mora da bira između razuma i srca (VIDEO)

Ovonedeljni vođa Lepi Mića na samom početku nedelje za svoja dva potrčka odabrao je Maju Marković i Alena Hadrovića. Podsetimo, Alen je iskazao svoje simpatije prema Maji, a Markovićeva je priznala da joj on prija, iako ima verenika, bivšeg zadrugara Jovicu Putnikovića. Zadrugari su sinoć nominovali i birali između njih dvoje, a većinom glasova odlučili su da prvi nominovani takmičar ove nedelje bude upravo Maja.

Maja je dobila priliku da se obrati zadrugarima.

- Dobro veče svima, ja prihvatam svačiji komentar. Sad, pažljivo sam vaš slušala, bitna su mi vaša mišljenja. Ovako, ja ne znam odakle da krenem... Ja sam sama ovde ušla, pričala sam sa verenikom, da, ali nije on mene naterao ovde da uđem. Ja nisam ničije kuče. On je insistirao na tom pevanju, da pokažem sebe kao osobu i svoj talenat. Želim da se pokažem u najboljem svetu. Prvi put mi se desilo tako nešto, da biram između razuma i srca. Teško mi je. Ja sam juče priznala pred svima vama da mi Alen prija kao osoba, njegova pažnja, to što je tu... Ja ne mogu da lažem, ne bi bilo fer sa moje strane. Što se tiče Joce, ta priča za izdržavanje, ja nisam sa njim zbog para, dopao mi se, tu je, i ja ga volim. To što sam rekla da mi Alen prija, to je moje mišljenje. Ja Jocu volim, biću tu za njega. Ni u jednom trenutku nisam prestala da mislim o njemu. Sve držim u sebi. Da li sam ga povredila, to ću sa njim da pričam, on će mi reći da li sam ga razočarala. Sve ostaje na našem razgovoru - istakla je Maja, a onda se obratio i Alen:

- Hvala svima na lepim rečima. Ne želim da se osetim kao neki matori biznismen, to što pričate o materijalnoj sigurnosti. Ako sam joj se dopao, to je zbog energije. Niko nije Maju osudio od onih koji su je nominovali, moji prijatelji je jako podržavaju - rekao je Hadrović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.