NEMOJ DA PLAČEŠ: Mina Vrbaški i Vladimir Tomović vodili nikad iskreniji razgovor (VIDEO)

Danas se na velelepnom imanju u Šimanovcima proslavlja rođendan Marka Đedovića. Sa žurke na kojoj vlada odlična atmosfera izašli su Mina Vrbaški i Vladimir Tomović, i ovog puta vodili su nikad iskreniji i emotivniji razgovor.

- Neke stvari su mene slomile i ispala sam nefer. Imala sam utisak da će biti drugačije, ta Nova godina me slomila, volela sam te kao ne znam koga, preko svega sam prelazila, ne znam - rekla je Mina.

- Možeš da pričaš šta hoćeš ja znam da ne želiš da me diskvalifikuješ, znam i sinoć sam ti rekao. Nemoj da plačeš - rekao je Tomović.

- Što si radio takve stvari? Ja sam sve te stvari gutala, imala sam osećanja prema tebi - govorila je Mina.

- Prelomila si posle toga i ušla si u vezu, ja po tebi nisam pljuvao, ti si mene - rekao je Vladimir.

- Bila sam povređena - rekla je Mina.

- Ni on nije hteo da pominje neke stvari, ti si. Ja ti nikad neću biti neprijatelj, voleo sam te mnogo, hteo sam od tebe da napravim bolju devojku... U meni nikad neprijatelja nećeš imati... Možeš me diskvalifikovati, ali bespotrebno je da radiš neke stvari - rekao je Vladimir.

- Mnogo si jača nego prošle godine, pune su ti oči suza, a ne plačeš - rekao je Vladimir.

- Ne želim da budem što sam bila ranije, bila sam ispovređivana, mislila sam da će ovo moći da mi pomogne, da se vratim da budem ono što jesam. Hoću da budem nasmejana, ona devojka koja se druži sa svima - rekla je Mina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još