NATEČENA I U PODLIVIMA: Jelena Bačić Alimpić progovorila o svom zdravstvenom problemu

Jelena Bačić Alimpić požalila se svojim pratiocima na socijalnoj platformi Instagram, da je pred gostovanje u jednoj emisiji imala ozbiljan zdravstveni problem.

Kako je u svojoj objavi istakla, poznata književnica nedeljama muku muči sa alergijom na ambroziju, a pred pojavljivanje u emisiji, Jelena je otkrila da je bila u podlivima i natečena, te je brže bolje potražila stručnu pomoć.

Bačićeva je u opisu objeve napisala:

- Muku mučim s alergijom na ambroziju već nedeljama i pored terapije koju koristim po preporuci alergologa. Elem, danas sam imala zakazano snimanje kod mog školskog druga, i jutros se probudim kao ET... Potpuno natečena, nemam oči, samo užasne podlive... Nikad u životu nisam, što bi klinci rekli "ispalila" kolege, te sam već u rano jutro pozvala svoju drugaricu, oftalmologa i zakukala. Da skratim priču, posle dve injekcije kortikosteroida i antihistaminika i orl terapije (ispiranja očiju, kapi, masti, itd...) i naočara koje su mi dali za potrebe snimanja, nekako smo uspeli da izguramo celu, verujem, zanimljivu priču koja će se emitovati na TV-u.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) on

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: jelena_bacic_alimpic/Instagram

Pogledajte još