MARKO JANJUŠEVIĆ ODBRUSIO MAJI MARINKOVIĆ: Starlete, zamišljajte lep penis! (FOTO)

Marko Janjušević Janjuš objavio je da se nakon sedam godina braka razveo od svoje supruge Ene, koju je prevario u "Zadruzi" sa Majom Marinković, a onda je usledio totalni haos i skandal na Majinom Instagramu.

Bivša rijaliti učesnica je na storiju obelodanila niz njihovih prepiski, kao i onih njegovih sa suprugom, zajedničke i golišave fotke iz kreveta, ali i poruke na kojima otkriva da mu je pozajmljivala novac.

Maja je danas objavila i da je Janjuš tokom veze bio nasilan, kao i da ima fotografije na kojima se jasno vide modrice i ogrebotine.

Janjuš se sada oglasio, rekao da večeras ulazi u "Zadrugu", ali i donekle demantovao sve što je Maja rekla. Usput je ponizio:

- Dok je ovih (polužena, polučovek) koji, kao što sami napišu, starleta, pišu o meni svašta, ja ću se samo nasmejati i poželeti vam jedan lep penis da zamišljate kada večeras budete legli da spavate. Grešio jesam i grešiću ceo život, ali me niko neće okriviti za ono što nije. Boriću se do kraja uz samo jedan slogan: "Bog oprašta, ako se iskreno pokaješ i promeniš" - napisao je Janjuš i dodao:

- Što se tiče večerašnjeg ulaska i boravka narednih devet meseci pričaću samo istinu, pa kakva god ona bila. I još nešto, ovog puta ulazim kao slobodan muškarac, ali da se borim za ono što sam izgubio kao oženjen... Vratiće se Janjuš, onaj pravi Janjuš što je pre bio, da, onaj bez starleta...

Izvor: Mondo.rs
Foto: mali_janjus/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.