JA SAM KATASTROFALNA KOMŠINICA I NAMĆOR: Nikolija Jovanović otkrila zašto svi više vole Relju Popovića

Uspešna pevačica Nikolija Jovanović bila je ovonedeljna gošća emisije "Ekskluzivno". Ona je prvi put pričala o mnogim temama o kojima do sada nije, te je otkrila zašto komšije više vole njenog partnera Relju Popovića, ali i kada je zažalila što je postala poznata.

- Ja sam katastrofalna komšinica, to nije za pohvalu, Relju obožavaju, jer je kulturniji od mene, a ja sam namćor - istakla je Nikolija, a onda otkrila da li je ona zadužena za finansije u firmi njenog nevenčanog supruga:

- Ne bavim se finansijama, ja sam Reljina žena i izvođač. Podrazumevalo se da ću da budem deo projekta "Made in Balkan".

Nikolija je istakla i da je ponosna na svoju majku Vesnu Zmijanac koja je bila u mnogo čemu prva kada su u pitanju performansi i pesme koje je snimala.

- Čini mi se dok sam živela preko da se uopšte nisam družila sa našim ljudima, slušala sam stranu muziku, hip-hop najviše, ali Balkan mi je u genima, mama mi je Vesna Zmijanac. Nikad se nisam poredila sa mamom. Ona je bila preteča mnogih stvari, imala je one kikice još devedesetih. To su neki epik momenti ne samo u njenoj karijeri, nego i na našim prostorima. Ali ja se na to nisam obazirala, jer da sam gledala nju ne bih se bavila ovim poslom iz straha. Ja sam eksperimentisala jer je meni to bila zabava - navela je pevačica.

Nikolija je otkrila i da je popularnost nije promenila, te je istakla da ponekad zažali što je poznata i što je svuda prepoznaju, naročito kada bi želela da ima malo privatnosti sa Reljom i njihovom ćerkicom Reom.

- Ne, ja sam ista. Prijatelji se druže sa mnom ceo život i ne mogu da povežu da mene neko zove na ulici: "Nikolija, Nikolija". Moje drugarice ne mogu da povežu da sam ja poznata, jer normalna sam. Fanovi su uglavnom vrlo kulturni i divni, ali ima nekad situacija kad ručamo ili šetamo sa detetom i nije najpristojnije da tako prilaze. Kamo sreće da mi Relja kroji karijeru, bila bih opuštenija, jer on dobro kroji - ispričala je Jovanovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: nikolijaofficial/Instagram

Pogledajte još