MISLIO SAM DA SI MI PRIJATELJ: Marko Janjušević Janjuš i Vladimir Tomović žestoko zaratili zbog Mine Vrbaški (VIDEO)

Lepi Mića okupio je zadrugare oko crnog stola i organizovao "Igru istine".

Jedna od najtežih tema koje su pokrenute bio je odnos Marka Janjuševića Janjuša i Vladimira Tomovića.

Miću je zanimalo da li Janjuš smatra da mu je Tomović prijatelj.

- Ne, ja sam rekao, to je osoba koja je meni bila jako draga na početku treće sezone "Zadruge", dok sam posle čuo neke stvari, da sam bio na nekom testu, da li je to istina, to bi on trebao da mi kaže. Ja o njemu nisam nikad rekao nijednu ružnu reč, niti postoji bilo kakav klip a ja sam čuo da on o meni jeste i nije mi jasno iz kog razloga - odgovorio je Janjuš.

- Jesi li video neki klip gde sam ružno pričao o tebi? Da nisi možda od Mine Vrbaški čuo? - upitao je Tomović.

- Ja iskreno da ti kažem, nisam čuo da si pričao, otprilike sam čuo! Malo su me povredile neke stvari, kada si odlazio da si pozdravio samo dve osobe, iz kog razloga, ja to nikad neću saznati, voleo bih da znam zašto. Ja sam uvek za to da se porazgovara, nisam došao u ovu sezonu da bilo koga mrzim, na sebe neću dati nikada, ali ovog puta sam došao da se zaje*vam. Ok, priznajem, nisam ti se javio na pozive. - odgovorio je Janjušević.

- Do mene je došla jedna infomarcija, koju neću reći - rekao je Tomović.

- E, okej, nije istina! Ali ja sam te zvao, ti mi se nisi javljao. Osetio sam potrebu, kao neko kome si bio drag. Ja sam čuo gde si bio i šta si radio, želeo sam da ti kažem neke informacije. Ti nisi želeo da se javiš, a onda sam video 10 storija sa Orozovićem. Pokušao sam da ti ukažem na neke stvari, pet dana se nisi javljao, smatram da je to nepoštovanje! Shvatio sam da sam ti nebitan lik. - uzvratio je Tomović.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još