NAGOMILANI STRES: Anabeli Atijas ponovo ugroženo zdravlje?!

Anabeli Atijas zdravstveno stanje je ozbiljno ugroženo jer joj je zbog stresa buknuo hašimoto, bolest tiroidne žlezde.

- Anabela se posle "Zadruge" osećala loše, malaksalo, smetale su joj gužve, buka i zato je otišla u Hrvatsku na more, ali to se nije stabilizovalo i ona i dalje ima ozbiljne probleme. Hašimoto je ozbiljna dijagozna, to je autoimuno zapaljenje štitne žlezde, ni najmanje naivna bolest, može biti i životno ugrožavajuća - priča za "Svet" Anabelina prijateljica i nastavlja:

- Nažalost, ovo nije prvi put, bolest se sada samo aktivarala. To ne može da se izleči, ali može da se drži pod kontrolom. Ona ima terapiju, a preporučeno joj je da jede više ribe, pogotovo lososa, skuše i sardine, bogate omega 3 masnim kiselinama, koje uravnotežuju hormone i smanjuju upale. Pored toga treba u ishranu da ubaci što više kokosa i razne semenke, ali osnovno je da se ne nervira - kaže prijateljica i dodaje:

- Luni je mnogo žao zbog toga, a mlađoj ćerki Nini, koja je imala 90 hiljada pratilaca na Instagramu i mogla lepo da zaradi od reklama, hakovan je profil. Hteli su da ga otkupe, ali nisu se dogovorili. Ma samo problemi - završava Anabelina drugarica.

Izvor: Svet-scandal.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još
4 komentara
 1. Vera says

  NEKA PUSTI CERKU DA UZIVA,MANJE CE SE STRESIRATI.IZGLEDA DA LUNINA SRECA KOD NJE IZAZIVA STRES,BES JER NIJE PO NJENOM.TO MAJKA?I OVO SADA OBJAVLJUJE DA LUNI KVARI SRECU.CUDO OD ZENE.ISTU BOLEST IMAM I JA ALI SVOJU CERKU NE OPTERECUJEM

 2. Amila says

  Svaka treća žena ima probleme sa štitnksčom. Hašimoto je veoma česta bolest. U mom društvu nekoliko nas ima tu dijagnozu, odredili nam terapiju, nekada nam bolje- nekada gore, ali nike ništa tako strašno. Mislim da Anabela ima psihičkih problema ( depresija?) Koje ne uzrokuje Hašimto, ali su moguće nešto izraženiji. Žena nije sredila svoj život, brak, prioritete – dakle živote mlađe djece, a hoce da sređuje Lunin koja treba i mora sama da odlučuje o svim životu.

 3. Amila says

  Kod mene isti slučaj

 4. Branislava says

  Mislim da Anabelin bes izaziva stres, i želja da bude u fokusu posebno je opterecenje za takve ljude.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.