KONAČNO RASKRINKAVANJE PRVOG TOMOVIĆEVOG ČOPORA: Vladimir otkrio šta je bio test prijateljstva za Janjuša (VIDEO)

Mnoge zadrugare je iznenadilo to što je Vladimir Tomović dao najveći budžet Marku Janjuševiću Janjušu na današnjoj raspodeli budžeta, s obzirom na to da se već mesecima vode priče da oni nisu u dobrom odnosu. Podsetimo, njih dvojica su se družili u "Zadruzi 3", a onda su krenule priče da između njih postoji netrpeljivost. Došlo je vreme da se ovaj odnos raskrinka.

- Janjuš je odlično rekao jednu stvar. Vladimir nikada nije rekao ružnu reč o Janjušu, Janjuš nikada nije rekao ružnu reč o Vladimiru - počeo je Vladimir.

- Svi su brujali o tome da ni ti, ni Karić niste u dobrim odnosima, ni sa Janjušem - istakao je voditelj Milan Milošević.

- Ja sam se čuo sa Janjušem posle rijalitija tri puta, treći put kad smo se čuli, ja sam došao do nekih saznanja, onda mi se više nije javljao. Ne u vezi našeg odnosa, nego sam hteo kao drug i prijatelj da mu kažem nešto, on se nije javio - dodao je Tomović, a onda je ustao Janjuš.

- Mi smo bili nerazdvojni u trećoj sezoni, jednom smo se samo posvađali. To je bilo kao da je bilo ko zna šta. Kad je on otišao, razočarao sam se u njega, poverovao sam Mini da joj je rekao da sam na testu. Kada je on odlazio, čuo sam da je pozdravio samo dve osobe. Nisam znao koji razlog može da postoji, nisam ga ogovarao, nikad u životu... Zna kakav sam ja i kad sam sa nekim dobar, ja uvek kažem. Posle sam čuo da je pričao nešto za Šopićku i mene. Mina je rekla da joj je rekao da smo se poljubili u Amidžiju. To je tako otprilike trajalo, sve dok nisam ušao. Kada sam ušao i pozdravio se sa njim, iskreno bi mi bilo krivo da ne pričam sa nekim sa kim sam jeo tu 4 meseca. Ja sam imao problema sa pojedinim ženskim osobama, a bolelo me je to što se pričalo da li sam ja nekome prijatelj, a moglo je da se zaključi ko je kome bio prijatelj, a ko kome ne - ispričao je Janjuš.

- Od kako je Mina rekla da je Janjuš bio na testu, tada je krenulo sve. I rečeno je da ceniš više mene, nego sve njih - dodao je Lepi Mića.

- Mina nije rekla šta je test. Ovako. Kad je tema - test. Ovo je bilo. Ja nikad nisam upotrebio reč test. Stefan Karić je jedino meni rekao jednu stvar za svoj tajni zadatak. U jednom trenutku, pratim ja Stefana i tražimo trenutak da "pobegne" iz rijalitija. Koristimo situaciju i on "beži". Ja dolazim u kuću, moram da pravim haos da se pomisli da je pobegao. Ja ubeđujem ljude i u jednom trenutku osetim potrebu da kažem ljudima da je u pitanju fora. Sa Minom sam bio intimniji, išli smo u kupatilo, rekao sam joj. Janjušu sam rekao u ekonomskom: "Zadatak". Rekao sam Ivani Šopić. Ludi Panda je počeo da viče: "Tajni zadatak", ja sam ga poveo da mu kažem da ne kvari. Mina i Ivana su mi svedoci. Ja rekao Janjušu da je zadatak, on plače na garnituri i govori Ivana: "Da li je moguće da Janjuš ovako glumi, da je ovakav smrad, a zna da je zadatak i da glumi da je tužan?" i mene vuče i govori mi to. I hteo sam da vidim posle šta će da se dešava, jer je to foliranje - otkrio je Vladimir.

- Mi smo se folirali, sprdali - ispričao je Janjuš.

- Isto smo bili i u kuhinji i pričali: "Da li je moguće da je on ovoliki folirant?". Sa mnom si pričao isto i sa Ivanom Šopić - ubacila se Mina Vrbaški.

- Ja nisam znao šta je taj test i kako za 4 meseca ne provale mene. Nisam ja debil, jeste li ludi? Ja sam Zoli rekao da se pravimo, da ne bi propao zadatak. Znači ta mala Leposava sa Banovog Brda je to rekla. Ali okej, nema veze... - dodao je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još