MESECIMA SKRIVAO OD JAVNOSTI: Uroš Ćertić postao otac

Kaskader Uroš Ćertić, koji se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru zbog nelegalnog posedovanja oružja, pre nego što je uhapšen ispričao je, gostujući na televiziji, da je nedavno postao otac.

Uroš u tajnosti je držao vest da je pre nekoliko meseci postao otac. On je sa izabranicom Ivanom Papić dobio prvo dete.

- Istina je, postao sam otac. Dobio sam sina. Nikola se zove. Ima već par meseci, mi smo to strogo čuvali od javnosti, malo ljudi je i znalo da je Ivana trudna - otkrio je Ćertić u emisiji "Preživeli" na K1.

Uroš na svom Fejsbuk profilu nije objavljivao fotografije sa bebom, a retke su i one sa izabranicom Ivanom.

Pored toga, Uroš je u pomenutoj emisiji ispričao na koji način je zadobio teške povrede vrata i kičme na snimanju filma u Kairu, kada je propao kroz daske i pao direktno na glavu.

- Scena je bila ogromna tuča, gde se penjemo uz stepenice i bliska je borba svuda. Međutim, loše su isekli daske, trebalo je da propadnem i padnem na filmski šank, koji je isečen da se lakse uruši, strunjača je uvučena unutra da mi ubije pad. Dva metra i 60 santimetara je bilo do šanka i još plus visina njega samog. Zapravo me je izvrnula ta daska i umesto na leđa pao sam direktno na glavu sa te visine.

- Promašio sam šank i pao na na drveni pod sa 3 metra i 14cm. Dobio sam višeustruke fakture na kičmi, jer sam sa 96 kila pao direktno na savijen vrat. Bio sam svestan sve vreme, mislio sam da ne mogu da pomerim ruke i noge od šoka. To je pad koji ako preživiš, u najboljem slučaju ostaješ nepokretan. Odmah su svi pritrčali, kreću da me dižu iako ne smeju da me pipaju, zbog povrede kičme. Odveli su me u vojnu bolnicu kroz neravne puteve i truckali me do tamo, a imao sam nesnosne bolove. Sad me boli svaki dan kičma kad se probudim, ne mogu da radim više sve kaskaderske izazove, nekih 30 odsto. Nisam imao ugovor i dali su mi neku malu odštetu za povredu na radu, nisu me ispoštovali - rekao je on.

Podsetimo, kaskader je pre dve nedelje uhapšen zbog nelegalnog posedovanja oružja, te se trenutno nalazi u ćeliji u Centralnom zatvoru.

Izvor: Blic.rs
Foto: ukicertic011/Instagram

Pogledajte još