BUKTI RAT IZMEĐU SNAJE I SVEKRVE: Nadežda Biljić postavila Paniću ultimatum - ili ona ili njegova majka

Majka Tomislava Panića, Jasna Panić zamerila je njegovoj nevenčanoj supruzi Nadeždi Biljić što ga je tokom poziva optužila za neverstvo i rastužila. Nadežda nije štedela reči, te je Tomi tom prilikom rekla da će morati da zaboravi i na nju i na njihovog sina ako nastavi da ima ljubavne avanture sa zadrugarkama u Beloj kući.

Tomina majka Jasna bila je veoma ljuta na Nadeždu, te je istakla da mu je Biljićeva tako otežala boravak u "Zadruzi 4". Tada se razbuktao rat između snajke i svekrve, pa su razmenile mnoštvo žestokih reči, a Nadežda je ispričala kakva je situacija sada.

- Ja sam sve poslala advokatu, ne želim ništa da iznosim šta je ona pisala šta nije, njen profil je otvoren, svi mogu da vide šta je pisala o majci svog unuka. Ja sam završila sa tom ženom, ona kaže da ja njega kanalim, umesto da bude srećna što sam joj sina dozvala pometi, što se menja, vidim da mu je krivo i da hoće da se pomirimo, bori se. Ona umesto mene da podrži ona kaže kako mu ja otežavam. Kaže da joj je jedna žena iz Valjeva rekla da se po Valjevu zna da sam ja k*rva i da je trebalo ona da dobije poziv, a ne ja, na šta je ona rekla: "Taman posla da sam ja dobila poziv, to bi bio smak sveta". Mojoj majci je svašta napisala, i ja sam njoj svašta napisala prva, jer me je napadala i govorila da sam ja luda žena koja vidi nešto čega nema. Evo sad vidimo da je bilo nešto i sa Milicom Kemez, i sa Draganom, klupko se odmotava, sve sam bila u pravu. Umesto da kao majka, kao baka mog sina gledaš da smiriš situaciju, ti mene javno napadaš i prozivaš... Igra rijaliti. Ja nju ne pominjem nigde, svuda sam je blokirala. Ona je poslala naše prepiske nekim novinama, nešto što sam joj ja pisala na viberu, svašta sam joj napisala. Ta žena više nije vredna pomena, u moju kuću više nikad neće ući, moje dete i mene više nikad neće videti, završila sam sa njom i neću više nikad sa njom neću progovoriti. Spremna je da zgazi i snaju, i unuka, i prijatelje, moju majku, oca, celu moju porodicu zarad njenog sina Tome. Ona ima još dvoje dece koje je potpuno zapostavila zbog Tome i to svi znaju. To je njen sistem i ima pravo da radi šta hoće, ona je majka te dece, nije na meni da to komentarišem, to je njihov problem. Rekla je kako mu otežavam boravak u Zadruzi, kako sam ovakva i onakva, žene me pljuju, ona me pljuje zajedno sa njima. Samo želim da svoju porodicu i svoje dete da sačuvam od toga, takvim stvarima se ne bavim. Sve što sam pisala po društvenim mrežama pisala sam iz revolta. Verovatno je mama trebalo da dobije poziv da mu kaže da mu je žena k*rva i da ga napada, jer ona ceo život manipuliše sa njim. On kad izađe iz Zadruge neka bira da li će ići da drži mamu za suknju, ili će biti sa ženom i sa detetom - rekla je Nadežda u jednom dahu.

Pevačica je istakla da se i dalje koleba da li da oprosti neverstva svom nevenčanom suprugu, a onda je ponovila da se ne slaže sa stavovima koje njena svekrva iznosi.

- Lomim se, ima devet meseci da pokaže da li se pokajao ili nije. Opraštaju se i strašnije stvari u brakovima, samo što smo mi javne ličnosti i o nama se piše. Ja sam besna, izrevoltirana, povređena jako i na sve to napadnuta od strane njegove majke. Žene koja je takođe bila varana u brakovima, ona iza sebe ima tri braka. Nemam ništa protiv nje, sve sam joj napisala i stojim iza svake reči koje sam joj napisala. Smatram da nema pravo da se meša u moj i Tomin odnos. Umesto da je rekla: "Bravo što si ga osvestila i rekla mu gde greši" ona kaže da mu otežavam, znači nije realna i igra rijaliti napolju. A lepo joj je rekao da se ne oglašava, da ne komentariše jer će bezveze da nas bruka, ona je svog sina obrukala. Oni su vezani, majka i sin su, ja nemam pravo da ih razdvajam. Ali ne dam na svoju porodicu, svoju porodicu čuvam i branim, znam porodične vrednosti. Da mi nije oca i majke ne znam kako bi moje dete bilo normalno i živo, toliko sam pobesnela, meni se tresu ruke, ja ne mogu svoje dete da hranim. Ali spavam sa njim u krevetu, mazim ga, naučiću ga da bude gospodin i džentlmen, da bude svetski čovek, gospodin sa manirima, da ne vređa žene... Ona je ta koja je prva izbacila naše prepiske, to je krivično delo, ja sa njom neću da se prepucavam, hoću da samo Toma zna da mu majka napolju pravi pakao, njegovoj ženi i njegovom detetu dok on pokušava da se iskupi za sve što je uradio - istakla je Biljićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još