SRAM GA BILO, NE PRESTAJE DA LAŽE: Maja Marinković oglasila se nakon Janjuševih prozivki

Bivši košarkaš i učesnik "Zadruge 4" Marko Janjušević Janjuš u toku emisije "Pitanja gledalaca" izneo je sve detalje dvostrukog života koji je vodio sa bivšom ljubavnicom Majom Marinković i razloge njihovog raskida.

- Ona me je terala da se zakunem, to je istina. Kad sam izbacio sliku sa Enom, da smo se razveli i ostali prijatelji, Maja je izbacila naše slike, snimke... Nameštala je paparace. Udarila je tamo gde ne sme da se udari. Đedović joj je dao broj moje žene, ona ju je zvala, naručivala je da joj grokću u telefon - govorio je Janjuš.

- Sa Majom sam raskinuo iste sekunde kad me žena nazvala i rekla da ne može da trpi tu torturu, onda me nije zanimalo, onda je Maja izbacivala prepiske gde sam pisao da je volim, najveći bes sam doživeo zbog toga. Maja je njoj slala gole slike, Ena je prijavila, nije moglo da se smiri - dodao je Marko.

Tim povodom oglasila se i Maja i izjavila sledeće:

- Te kockarske, klošarske, lažljive fore može da koristi tamo gde je navikao. Postoje dokazi, ja sam izašla sa istinom i to su svi videli. Nemam nikakve veze sa pozivima i groktanjem Eni na telefon, nemam ja šta sa tom osobom da pričam. Kada sam imala sta da kažem ja sam lično sa svog broja zvala. Sram ga bilo, ne prestaje da laže. A ja dobro znam koliko on mene "ne voli", toliko da mi nije davao da odem od njega, a igrao dvostruku igru. Ja sam bar iskrena pa kažem kako jeste, a on i za to laže. Ja sam sve radila iz ljubavi prema njemu. Ovo je njegova sramota, a ne moja.

Izvor: Kurir.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još