KAD TI SE DECA POPNU NA GLAVU: Momčilo Otašević objavio prvu fotografiju sa ćerkom Mašom

Glumac Momčilo Otašević već dve godine uživa u posebnoj životnoj ulozi. Naime, on je u avgustu 2018. godine postao otac devojčice Maše koju mu je podarila koleginica Jelena Perčin.

Tridesetogodišnji Cetinjanin svojevremeno je govorio da je oduvek želeo da se ostvari u ulozi oca.

- Nije lako biti dobar tata, ali je lepo. Srećan sam i zadovoljan. Čim se Maša rodila, rekao sam da se čoveku u tom trenutku promene prioriteti, a sada dodajem da se promeni i način života i razmišljanja. Oduvek sam hteo da postanem otac. Evo, dok nas dvoje pričamo, gledam Mašu kako "jede" svoje prstiće. Nekad je posmatram kad se udubi u misli, koje mi ne možemo da dokučimo. A nekad se pitam kako je već sad tako stabilna i spretna. Iako je mala, po kući vozi trotinet bez ikakvih problema - iskreno je ispričao Momčilo za srpske medije početkom leta.

Crnogorski glumac i njegova supruga uskoro će dobiti i drugo zajedničko dete, budući da će tridesetdevetogodišnja Hrvatica početkom decembra na svet doneti sina.

S obzirom na to da su u vreme pandemije koronavirusa glumački angažmani svedeni na minimum, zvezda serije "Budva na pjenu od mora" sve slobodno vreme provodi sa naslednicom Mašom. Dvogodišnjakinja je tati stavila stopalo na glavu a on je ovaj simpatični trenutak ovekovečio kamerom svog mobilnog telefona i podelio sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Kad ti se deca popnu na glavu... - napisao je Momčilo duhovit komentar uz fotografiju koju je objavio na svom profilu na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom) on

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još