ON JE SUPER MOMAK, NE VIDIM NIŠTA LOŠE U TOME: Maja Marinković otkrila sve o odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem

Kao bomba odjeknula je informacija da je Maja Marinković posle ljubavnog brodoloma koji je doživela sa učesnikom "Zadruge 4" Markom Janjuševićem Janjušem utehu našla ni manje ni više nego u bivšem cimeru iz Bele kuće - Mensuru Ajdarpašiću, koji je baš uz nju rešio da preboli Minu Vrbaški, svoju doskorašnju devojku.

Njih dvoje su se sinoć zajedno provodili u gradu posle čega su završili u njenom iznajmljenom stanu u srpskoj prestonici, gde su bančili do ranih jutarnjih sati. Maja objašnjava šta se tačno sinoć dogodilo.

- Vi znate da ja njega jako gotivim, mi smo uvek bili u dobrim odnosima. Mi smo uvek bili u komunikaciji nakon rijalitija, javio mi se sada kada je došao u Beograd i dogovorili smo se da izađemo - rekla je Maja, koja je potom priznala da su završili zajedno kod nje u stanu.

Marinokvićeva je negirala da je između nje i Mensura bilo nečeg više od druženja.

- Bili smo sinoć u društvu Jelene Pešić i Edisa Fetića. Po završetku izlaska smo otišli svi kod mene u stan da se družimo, sedimo, zezamo se, pričamo i to je to. Nakon toga su oni svi otišli kući, ja sam ostala u svom stanu i to je sve. Mensur je super momak tako da ne vidim ništa loše u tome. I moram da napomenem da smo se super proveli, bilo je ludo i nezaboravno - bilo je sve što je želela da otkrije Maja o sebi i Mensuru.

Podsetimo, Mensurova bivša devojka Mina Vrbaški je trenutno u "Zadruzi", gde je priznala da ga još nije prebolela.

Izvor: Pink.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.