MISLIM DA BI LETELO PERJE NA SVE STRANE: Mensur Ajdarpašić iskreno o ulasku u Zadrugu!

Mensur Ajdarpašić je besan kao ris na svoju bivšu devojku Minu Vrbaški jer ga svakodnevno blati i ogovara javno u "Zadruzi".

Iako još uvek nije psihički stabilan da ponovo uđe u rijaliti, smatra da bi za par meseci mogao da napravi šou kada se nađe u četri oka sa Vladimirom Tomovićem i Minom.

- Iskren da budem, mene Mina ne zanima više, mada čujem da me stalno pominje, ogovara i olajava kako sam ja kompleksaš. Ma ne zanima me, neka radi šta hoće! Ako je njoj svejedno i ako je mogla čim je ušla da se smuva sa Franom, šta mene briga. Kakvu je paralelu napravila između mene i Frana nije mi jasno, ali neću ni da zalazim u to. Ja sam slobodan, nemam devojku i posvećen sam samo sebi, a Mina Vrbaški ide u zaborav do kraja života - započinje priču Mensur i objašnjava da ga najviše nerviraju Minine laži.

- Devojka sve laže, ja nisam potrošio njene pare. Nas dvoje smo zajedno živeli u Beogradu, radili smo dosta reklama i zarađivali novac. Koliko sam ja zaradio, toliko je i ona i te pare smo nas dvoje zajedno trošili. Pare koje je ona zaradila u rijalitiju nisam ni video. Do pre dve nedelje se klela u ljubav prema meni, a sada priča kako je namestila da ja ne uđem u "Zadrugu". To nije ljudski sa njene strane. Nisam psihički stabilan da uđem sada u rijaliti, ali ne znači da neću ući malo kasnije. Ako uđem, neću pričati sa Minom, a što se tiče Frana, pa nemam ja ništa sa njim. On je bezopasan i mnogo je psihički popustio, a emotivno je poremećen. A šta ću sa Tomovićem, pa ne znam i za njega se priča da je zahtevao da će biti deo rijalitija, ali pod uslovom da ja ne uđem. E, a ja ako uletim u četvorku sa Minom, Franom i Tomovićem to bi bila dobra priča, čak mislim da bi letelo perje na sve strane - kaže Mensur koji smatra da je Car njegova bleda kopija.

Izvor: Starmagazin.rs
Foto: mennsssur/Instagram

Pogledajte još