ONA JE PERFIDNA KU*VA: Nadežda Biljić oplela po Milici Kemez!

Nadežda Biljić u poslednje vreme nalazi se u žiži javnosti nakon što se njen muž Toma Panić poljubio sa zadrugarkama Paulom Hublin i Aleksandrom Nikolić.

U video-pozivu koji su imali preko nekoliko dana, Nadežda mu je poručila da je završila sa njim i da je njeno zdravstevno stanje jako loše kao i da njihov sin Longo plače svaki dan.

Na samom početku razgovora Nadežda je prokomentarisala da li je mislila da će se ovako odvijati situacija u "Zadruzi 4".

- Pa i jesam i nisam, ali donekle sam verovala da neće pokleknuti, ali dobro, šta da radimo, desilo se ne možemo nazad - rekla je Nadežda i dodala da "je sve to moglo drugačije".

Što se tiče njenog odnosa sa Tomom, odnosno da li je definitivno stavila tačku na tu priču, rekla je:

- To ćemo on i ja raspraviti kada izadje, a i ići ću za Novu Godinu pa ćemo malo detaljnije porazgovarati, koliko uspem, o nekim stvarima.

Povodom njene objave na Instagramu u kojoj mu je poručila da ima devet meseci da ispravi stvar, ona kaže da postoji šansa "da Toma ispravi sebe".

- Da li ću da mu oprostim zavisi isključivo od nas dvoje i moje dobre volje. Mnoge gore stvari sam mu opraštala, ali to je bilo u 4 zida - rekla je Nadežda i dodala da je "ovo sad javno i mnogo drugačije i teže".

Budući da se u poslednje vreme spekuliše da Toma gaji simpatije prema Milici Kemez, pitali smo Nadeždu šta misli o njoj.

- Ona je prefrigana i opasna, daje sebi za pravo da se ponaša bahato jer ima tužnu priču. Svi mi imamo teške periode pa nam to ne daje za pravo da se tako ponašamo. Perfidna ku*va - oštra je Biljićeva.

Upitana o tome da li misli da su Paula Hoblin i Aleksandra Nikolić tip devojaka koji bi zainteresovao Tomu, izjavila je da "nema komentar".

Nadežda nije želela da prokomentariše ni svoj odnos sa svekrvom, Tominom majkom, koju je nazvala "mediokritetom".

Izvor: Republika.rs
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još