ODABRANI POBEDNICI U PET KATEGORIJA: Završena spektakularna "Zadrugovizija" na imanju u Šimanovcima (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana prva "Zadrugovizija" u okviru četvrte sezone "Zadruge". Nakon 17 nastupa zadrugara došlo je vreme da se proglase pobednici novinarskog žirija.

Voditelj Ognjen Amidžić dao je reč predstavnicima sedme sile, te su novinari glasali po sopstvenom nahođenju. Nakon svih glasova, prvo mesto odneli su Vuk Mob, Maja Marković i Monika Horvat.

Voditeljka Dušica Jakovljević uručila im je paket nagrada, 3.000 dinara i kutiju sa iznenađenjima.

Pobednički nastup:

Korisnici društvene mreže Instagram imali su priliku da glasaju za svoje favorite, a Amidžić je saopštio rezultate.

Paula Hublin, Sanja Stanković i Kenan Tahirović bili su pobednici publike koja je glasala putem Instagrama, a voditeljka im je predala nagrade. Oni nisu mogli da veruju da su pobedili, a zahvalili su se svima koji su glasali za njih.

Pobednički nastup:

Publika je glasala i na Fejsbuku, a Ognjen Amidžić otkrio je da su pobednici glasanja na ovoj društvenoj mreži Bora Santana, Nadica Zeljković i Ivana Marinković. Oni su se zahvalili publici koja je glasala za njih, a zatim preuzeli vredne nagrade od voditeljke.

Pobednički nastup:

Članovi stručnog žirija na prvoj "Zadrugoviziji" u ovoj sezoni bile su pevačice Katarina Grujić i Zorica Brunclik, pevač Dragan Kojić Keba, producent, režiser i fotograf Dejan Milićević, i harmonikaš i kompozitor Miroljub Aranđelović Kemiš.

Posle svih nastupa, stručni žiri je glasao i doneo konačnu odluku. Nakon što su sabrani svi glasovi oni su odlučili da su pobednici u njihovoj kategoriji Dragana Mitrović, Milan Janković Čorba i Mišel Gvozdenović.

Dušica je uručila pobednicima stručnog žirija paket nagrada, novac u vrednosti od 5.000 dinara i kutiju iznenađenja.

Pobednički nastup:

Gledaoci su podržali svoje favorite u velikoj meri putem SMS glasova, a došao je trenutak i da se saopšti ko je pobednik u ovoj kategoriji. Dušica Jakovljević na binu je pozvala Kristijana Golubovića, Ljiljanu Stevanović, Reu Anđelković i Snežanu Ojdanić, kao i grupu u kojoj se nalaze Tara Simov, Fran Pujas i Jovana Tomić Matora. Oni su osvojili najviše SMS glasova, a Dušica je otkrila ko je osvojio prvo, a ko drugo mesto.

Prvo mesto osvojila je grupa u kojoj se nalaze Kristijan, Rea, Lili i Snežana. Oni su ujedno dobili i najvredniju nagradu, a njihovoj sreći nije bilo kraja.

Pobednički nastup:

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još