ZNAM GRIZ I PALENTU DA SKUVAM: Iva Grgurić otkrila kakva je domaćica

Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić danas se uključila u emisiju "Premijera - Vikend specijal", te je otkrila da danas ona i njen dečko Filip Đukić uživaju na rođendanu njegove majke.

- Oni (biznismeni) su lepak za mene, ali ja sam to rekla zbog Jelene Rozge, jer smo drugarice. Ja ne gledam tajkune i biznismene, moji su svi bili nebitni. Došla sam na rođendan moje svekrve, kupila sam joj nešto toplo, ja volim svoju svekrvu kao sve pređašnje svekrve, uvek se brinem da budu dobro obučene. Mene greje ljubav, zato sam se malo razgolitila. Nama je sve super. Nismo još pričali o svadbi, neće skoro svadbena zvona, ali možda za par godina, ko zna - rekla je Iva, a onda priznala da se Filip pored nje potpuno smirio:

- Filip se smirio, to mi je drago, nisam ga vezala, nisam mu davala ultimatume, ali kad se čovek zaljubi prirodno se menja zbog osobe do koje mu je stalo. Nije se vezao ranije, jer se možda nije zaljubio... Mi nemamo nesuglasica, jako dobro se slažemo, razgovorom sve rešavamo, oko sitnica se zakačimo u smislu: "Nisi zatvorio frižider". U kuhinji sam jako dobra, kuvam pasulj, i sarme zavijam, sve znam, ja sam bik i hedonista i gurman, moja nepca vole samo dobru hranu. Znam griz i palentu da skuvam.

Iva je istakla da ona i Filip imaju plan da se odsele iz Srbije, a onda je otkrila da li je ljubomorna.

- Mislim da će biti još dosta puta kad ću se seliti, takav je moj život, ne mogu na istom mestu, Beograd će mi biti samo usputna stanica, nadam se da ćemo Filip i ja otići negde dalje. Nisam ja frik kontrol, ali malo iskrenem pogled i gledam u ogledalu da vidim šta Filip piše, kad mu kažem on mi da mobilni, ali nema ništa, ja ne mogu da verujem. On uopšte nije onakav kako se čini, kao ženskaroš, da vara, ja isto nisam takva. Kad se vežem za jednog druge ne vidim, to kad se zaljubim, a u njega sam se zaljubila - navela je Grgurićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: iva_grguric_official/Instagram

Pogledajte još