MORAO SAM DA ISKORISTIM PRILIKU: Vuk Mob otkrio razlog ulaska u "Zadrugu 4" (VIDEO)

Vuk Mob se osamio u radionici, i kao po običaju uživao u kreativnosti koja mu je definitivno jača strana.

Reper je iskoristio priliku, pa sa milionskim auditorijumom podelio svoje najintimnije trenutke, gde je održao monolog, u kom je pomenuo svoj razlog ulaska, ali i detalje o njegovoj supruzi, i njenim reakcijama kada je saznala da će postati učesnik "Zadruge 4".

Sa suzama u očima, pomenuo je momenat i trenutak kog se uvek seti čim otvori oči:

- Znate onaj momenat, kad nešto shvatiš i skontaš da te vuče, to se desilo na dan kad sam trebao da uđem ovde. Ležao sam sa Oljom na krevetu, ona je bila baš protiv toga, plakala je, molila da ne idem. Ali kad sam već imao takvu priliku, morao sam da iskoristim priliku i da zaradim za dete. Nismo više nas dvoje u fokusu, nego dete. Taj trenutak, koji traje zauvek u glavi, mi smo spavali, i kada smo se probudili, bilo je oko 10 sati, ona slomljena zbog toga što idem. Znam koliko je sati bilo tada, a nije htela ništa da mi kaže, i ništa mi nije rekla. Samo smo se gledali, ćutali , i njoj se napune oči suzama, i kaže mi: "Nemoj da se nerviraš, sve je okej" - rekao je Vuk.

- Vidim da je tužna , ali vidim i koliko me voli. Eto, to je taj momenat na koji mislim i dok jedem, spavam, hodam, šetam, konstantno. No Bože moj, sve je to za ljude - rekao je Vuk.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još