MILJANA KULIĆ UBEDLJIVO POBEDILA: Rada Vasić izbačena iz "Zadruge 4" (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević pozvao je takmičarke nominovane za izbacivanje, Radu Vasić i Miljanu Kulić, da mu se priključe u novom delu imanja, gde će se u sali za fizičko odigrati zanimljiva igrica koju je pripremio Veliki šef.

- Najviše mi se svideo Vukov, Majin i Monikin nastup. Mišelov nastup sam videla do polovine, on lepo peva, nije neočekivano. Ne bih da komentarišem Kristijanovu pobedu, ja sam donela odluku da ću od sad da budem statista - rekla je Kulićeva Darku.

Kada su došli do sale za fizičko, Darko je objasnio Radi i Miljani da će igrati Iks-oks igru. Njih dve su istim tempom nosile svoje oznake, a zadrugari su ih bodrili. Treći simbol uzele su skoro u isto vreme, a Rada je postavila svoj oks tako da Miljana nije mogla da sastavi niz, ali je na kraju igre ipak uspela da naniže tri iksa i samim tim je pobedila u igrici, zbog čega su joj duplirani glasovi.

Darko je saopštio glasove. Nakon dupliranja glasova, Miljana je imala 94% glasova, dok je Rada imala 6%. Rada se pozdravila sa zadrugarima i zaputila ka studiju, gde ju se sačekala Dušica Jakovljević. Kulićeva se prilikom pozdravljanja rasplakala.

Nakon što je u duelu izgubila od Miljane, Rada Vasić napustila je "Zadrugu 4" i progovorila o svom učešću u popularnom rijalitiju.

- Nisam imala sa kim da pravim šou. Vole me i poštuju, nisam imala sa kim da se svađam i potkačim. A mojim godinama ne priliči da kritikujem i rastavljam mlade ljubavi - rekla je Rada, pa otkrila šta misli o parovima:

- Car je zaljubljen u Minu, ne znam što zamajava Aleksandru. On kad popije neku, ide od kreveta do kreveta. Aleksandra ne daje sve od sebe, ona ga iznervira, on se naljuti, nije mu posvećena. Kada bi se približila, da ga poljubi, da obraća više pažnje, ne bi on išao u druge krevete. Pa i pevac traži drugu kokošku. Ako pevac uzjaše kokošku, ona snese jaja. Što bi Kristijan rekao, kićanović. Što se tiče Tare i Čorbe, Tara voli svuda da se meša, a ja sam mislila da su Paula i Čorba zajedno, ja od petka ništa ne znam... Čudno mi je i kako se Sanja zaljubila u Frana, on nije za neke jače cure. Slabić je on za jače cure, Sanji treba jači muškarac. Brzo će da zaplače. Ona možda igra igru, malo Matoru da napravi ljubomornom. Mislim i da se Jovani sviđa Tomović, prija joj pažnja. Bilo mi je žao Tomovića, bio je tužan ovih dana, a on nije takav. A ona kao lisica, samo ga gleda - rekla je Vasićka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još