Prve fotografije sa seta filma "Krugovi"!

Pala je prva klapa novog filma Srdana Golubovića "Krugovi" u kome Vuk Kostić igra mladog srpskog vojnika koji je herojski spasao Muslimana od sigurne smrti, a potom sam nastradao.

Kako se navodi u saopštenju "Krugovi" su film o posledicama jednog herojskog čina, o vraćanju duga i potrebi da se dobro jednog dana vrati...

Reditelj filma "Apsolutnih sto" i širom sveta nagrađivanog, a čak i od strane holivudskog studija otkupljenog filma "Klopka", iza kamere ovog puta staje sa istinitom pričom o jednom herojskom delu i njegovim pozitivnim posledicama.

Tri paralelne priče odvijaju se u Beogradu, Nemačkoj i Trebinju danas prateći likove koji su, kao svedoci događaja iz prošlosti, motivisani da donose odluke koje će im promeniti živote. Nebojša, svedok događaja u kom je stradao njegov najbolji prijatelj, prevazilazi grižu savesti suočavajući se sa ubicom svog prijatelja. Haris, koji život duguje junaku koji se žrtvovao za njega, dug vraća rizikujući sve i pomažući ugroženoj ženi. A sin jednog od ubica u susretu sa ocem stradalog heroja otvara put za prevazilaženje tragične prošlosti.

Film postavlja pitanje da li je herojsko delo uzaludna žrtva, ili, kao kamen bačen na površinu vode proizvodi krugove koji se šire kroz vreme i prostor podstičući nas da činimo nova dobra dela?

Glumačku ekipu filma predvode Vuk Kostić, Nebojša Glogovac, Aleksandar Berček, Leon Lučev, Hristina Popović, Nikola Rakočević i Boris Isaković.

Pogledajte još