PLAĆAO JOJ ZUBE I SILIKONE, A ONA GA JAVNO PONIZILA: Jovica Putniković besan zbog ponašanja verenice Maje Marković u "Zadruzi 4"

Jovica Putniković, nekadašnji učesnik popularnog rijalitija, čija je verenica Maja Marković trenutna učesnica "Zadruge" i dalje se nalazi u bolnici gde se oporavlja nakon operacije. Za domaće medije rekao je da trpi velike bolove, te nije u mogućnosti da prati rijaliti, ali je upućen u dešavanja na imanju u Šimanovcima.

- Ništa nisam video što su mi rekli za odnos sa Alenom, ali mi smo imali dogovor, pred njen ulazak. Ja sam iz šale njoj rekao zašto ne bi ušla u "Zadrugu", da se promovišeš, ispuniš svoj san, bio sam joj podrška, povukao sam veze, zvao neke ljude, i ona je dobila razgovor sa produkcijom, a potom i potpisala ugovor. Dogovor je bio da ne bude debil tamo, da se druži sa svima, ali jedino da se ne grli, ljubi i spava u krevetu sa drugim muškarcem - započeo je priču Jovica i nastavio:

- Rekao sam joj i da ne razmišlja o meni napolju, da iako uradi nešto tamo, da je ja nikada neću vređati i pljuvati, kao što i neću. Ona i ja smo imali dogovor, koji je ona prekršila. Prešla je svaku granicu. Pred ulazak sam se potrudio da joj priuštim sve da bi bila srećna, sva garderoba, sve što je unela je novo, jer nisam želeo da se oseća bezveze. Ja je nikad nisam gledao kao sponzorušu, nikad to i nije bila. Sada treba da joj stigne odeća vredna 2.000 evra, koje sam poslao mojoj sestri Neveni, da joj kupi sve. Ona i ja za godinu dana nismo imali nijednu svađu. Molila me je da je nikad ne ostavim, tolika je ta njena ljubav bila - ispričao je Putniković i dodao:

- Zvao sam mog zubara jer je htela da sredi zube, to je istina, posle je htela da stavi grudi, naravno da sam ja želeo da platim to sve, iako je ona rekla da će plaćati rate sa svoje kartice, rekao sam joj : "Neka, imaj ti na kartici", uglavnom sam ja plaćao te rate, jer sam znao da nema šanse sama to da isplati sve - rekao je i dodao da je njenog sina gledao kao svog:

- Sve sam mu kupovao i bio sam tu za njega. Maja je iz Kovina, jednog dana sam joj ponudio da živimo zajedno, da živi kod mene. Naravno sa sinom, što je i prihvatila. Pored mene je imala sve. Bio sam spreman i jesam prihvatio dete.

Jovica je otkrio i kako gleda na odnos svoje verenice i Alena Hadrovića.

- Što se tiče njenog odnosa sa Alenom, ja ne znam, ništa nisam video, ali na osnovu onoga što sam čuo, jedini uslov da bude bilo šta između mene i nje posle svega što se desilo, jedini uslov da ima bilo kakav kontakt sa mnom je da prekine svaku komunikaciju sa njim. Jedino tako. Ukoliko to ne uradi, znači da njena ljubav nije toliko jaka prema meni, to je kraj onda - iskren je bio Putniković.

Izvor: Svet-scandal.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.