IZNENADIO KOMENTAROM: Đole Đogani progovorio o Luninoj trudnoći

Bivša rijaliti učesnica, Luna Đogani čeka dete sa svojim verenikom Markom Miljkovićem, a njen stric Đole Đogani istakao je da je srećan zbog trudnoće svoje bratanice.

- Juče sam saznao da je Luna trudna, brat Gagi mi je napisao: "Presrećan sam zbog toga jer ću postati deda", i baš mi je drago, mi to nismo znali - rekao je denser u emisiji na televiziji "Hepi".

Njegova rekacija je mnoge iznenadila jer je dobro poznato da je Luna u lošim odnosima sa stricem. Naime, više puta u rijalitiju je, zajedno sa svojom mamom Anabelom Atijas, iznosila prljave stvari iz njihove porodice, a i strica je javno prozivala.

- Trudim se da ne pričam o rijalitiju jer ako pričam izvuče se nešto pogrešno, a ako ćutim ponovo ispadnem grbav. Bilo da pričam istine ili laži o rijaltiju iz tih tema uvek izađeš prljav. Moja druga porodica se tim rijalitijem bavi i ja im stvarno želim sve najbolje. Ne mešam im se u živote, ja mog brata volim i poštujem i ne mogu da ga osuđujem. Nemam ništa protiv njih, ali kada su Luna, Anabela i Gagi ušli u rijaliti, želeo sam ljudima jasno da stavim do znanja da mi nismo isto i da prave razliku. Ne bežim ja od njih, ali dosta puta mi se desilo da mene zaustavljau na ulici i govore kakav sam otac Luni, a ja to nisam - rekao je denser ranije u "DeToxic" emisiji.

Izvor: Blic.rs
Foto: djoganivesna/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.