LJUDI SA ZAVRŠENIM FAKULTETIMA PLAĆAJU KREDIT: Kija Kockar odgovorila na napade da je bez mnogo muke kupila stan

Pevačica Kristina Kija Kockar posle pobede u prvoj sezoni rijaliti šou programa "Zadruga" stekla je veliku popularnost širom regiona, ali se često suočava i s napadima i kritikama.

- Naslov u novinama: "Kija Kockar kupila stan od 120.000 evra, za audi iskeširala 20.000." I sad fakultetski obrazovani par koji otplaćuje kredit već 10 godina treba da smisli kako da objasni detetu da mora da pošteno ide u školu i stekne diplomu - glasio je tvit na koji je Kija žestoko odgovorila.

- Ja imam faks, državni, bila na budžetu kroz celo školovanje. Upisala sam ga kao prva na listi sa prijemnog. Pre toga sam završila gimnaziju, kao odličan đak, a osnovnu kao nosilac diplome "Vuk Karadžić". Radim od svoje 14. godine (pranje stakla na pumpi, u šanku, kačila garderobu), ozbiljnije poslove od fakulteta. Upisala sam specijalizaciju, to još nisam završila, ima samo jedna godina. Ušla sam u rijaliti zbog ličnih razloga, nakon toga iskoristila da obezbedim sebi još bolji život. Pored ovog navedenog na slici, kupila sam još jedan stan. Ne kupujem ništa markirano, niti imam sponzora. A za svog muža sam se udala iz čiste ljubavi jer nije imao ni čarape, ni obrazovanje, a ni ambiciju. Proputovala sam ceo svet jer sam preko pet godina bila stjuardesa. Dete sam konobarice, samohrane majke. Jedinica sam. Svako dobro. Pozdrav - glasio je Kijin komentar.

Izvor: Kurir.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još