Kostić na ručku s Paris Hilton i njenim ocem

Predsednik "MK grupe“ Miodrag Kostić sreo se pre nekoliko dana u Los Anđelesu sa Paris Hilton  i njenim ocem Ričardom Hiltonom (Richard Hilton) .

Jedna od tema razgovora bile su potencijalne investicije u nekretnine, čime se otac Paris Hilton prevashodno bavi, saznaje "Blic" u "MK grupi".

Ovom prilikom je i dogovoreno da Hiltonovi posete Srbiju i Crnu Goru u narednih nekoliko meseci, najverovatnije tokom maja.

U „MK grupi“ smatraju da bi eventualna poseta Paris Hilton Srbiji, koja je u par navrata najavljivana različitim povodima, ali ne i realizovana, doprinela promociji naše zemlje kao turističke destinacije i promociji samog Kopaonika, u čiji razvoj je ova kompanija u poslednje dve godine uložila blizu 12 miliona evra.

Ričard Hilton je vlasnik imperije “Hilton” hotela koji se nalaze u mnogim zemljama sveta i jedan je od najvažnijih ljudi u hotelskom i turističkom biznisu. Njegova ćerka Paris poznata je kao bogata naslednica i starleta, koja već godinama puni naslovne strane svetskih magazina svojim akcijama i izjavama.

Paris Hilton za velike dolarske svote povremeno promoviše poznate svetske brendove, ali i noćne klubove. Njeno prisustvo na nekom fensi mestu ili zabavi smatra se za vrhunsko džet-set dešavanje koje odmah potom postaje udarna vest novinskih agencija.

 

Pogledajte još