Kad Novak Đoković povede kolo

Teniser Novak Đoković  u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", pokazao je da ume da se snađe u televizijskom šou-programu. Usput je domaćinu poklonio minijaturni reket “specijalno dizajniran po njegovim dimenzijama”, a zauzvrat dobio dres Crvene zvezde s brojem devet.

Đoković je otkrio i da nije svestan koliko njegove pobede znače srpskom narodu i dodao da su komentari koje čuje s tribina urnebesni.

- U finalu u Melburnu sam brzo pobedio jer je jedna gospođa u svakoj pauzi između gemova insistirala da požurim. Na terenu se čuje svašta, komentari tipa "ajmo na pivo posle meča, piški mi se, kaki mi se, požuri… – počeo je Nole svoju priču.

Srbin koji pošteno živi od reketa, kako ga je domaćin nazvao, izneo je niz zanimljivosti o najljućim rivalima Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu.

- Ne postoji netrpeljivost između mene i Federera, kako to može da se čuje. Iskreno, nismo prijatelji, ne idemo na večere, ali su naši odnosi više nego korektni. Poštujem ga jer je pravi primer kako šampion treba da se ponaša i na terenu i van njega. Kada je na meču protiv mene polomio reket, mislim da sam ušao u istoriju jer ga nikad ranije nisam video da to radi. S Nadalom sam veoma dobar i kod njega je zanimljivo da one svoje čuvene pokrete (izvlačenje gaća) radi i kad nije na terenu. Tako je i kad igramo “plejstejšn”. Kad ga pitaš o tome, zacrveni se. On je mnogo dobar tip – zaključio je srpski reket broj jedan.

Pogledajte još