20 DANA NE MOGU DA JEDEM, POTREBNA SAM SINU LONGU: Nadežda Biljić završila u bolnici zbog Tomine prisnosti sa Paulom Hublin

Toma Panić i Paula Hublin poslednjih nekoliko dana sve više vremena provode zajedno na velelepnom imanju u Šimanovcima. Sinoć je Toma izjavio da je to sve igra kako bi isprovocirali zadrugare, međutim obostrane simpatije nisu uspeli da prikriju.

U toku današnjeg dana, Paula je prokomentarisala da je ružno sa Nadeždine strane što je sve devojke koje su se ljubile sa Tomom nazvala "k*rvetinama", pa je Nadežda dala svoj komentar povodom toga.

- Šta očekivati od ku*vetine?! Njima nek je sa srećom, ja im želim svu sreću. Neće me videti za Novu godinu, neće me videti više u životu, ni mene, ni dete. Neka nastavi sa svojim igricama, ja sam sa njim završila svaku priču - rekla je Nadežda.

Pevačica je otkrila kako se trenutno oseća.

- Nisam dobro, izašla sam iz bolnice. Sinoć sam završila u bolnici, zdravlje mi se pogoršalo jako. 20 dana ne mogu da jedem, infuzije moram da primam kako bih mogla da primim insulin. Ja sam potrebna svom detetu, Tomislav Panić me više stvarno ne interesuje, nikad više neće prići ni meni, ni mojoj porodici. Ja ne želim više da se spuštam na taj nivo, niti ću doći za Novu godinu, niti će me ikad više u životu videti i čuti - zaključila je Nadežda.

Izvor: Pink.rs
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još