ZAMISLILI SMO ISTU ŽELJU NA OSTROGU I OSTVARILA SE: Luna Đogani i Marko Miljković putem lajva otkrili sve detalje o trudnoći (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković odlučili su da snime lajv na Jutjubu samo tri dana nakon saznanja da će postati mama i tata.

Fanovi su im postavljali pitanja, a oni su se trudili da odgovore na većinu.

Jedno od pitanja glasilo je "Kako se Luna oseća od kada je u drugom stanju", a buduća mama je otkrila da ima mučnine, ali da joj ništa od tih simptoma ne smeta jer je dugo želela bebu.

- Ovo je neopisiv osećaj, osećam se drugačije, spokojnija sam i srećnija, telo mi je drugačije. Imam mučnine, ne baš tako učestalo, ali sam pročitala u knjizi da mi to tek sledi, ali imam uglavnom mi uveče bude baš muka i kada ustanem. Ne jedem mnogo, već nekoliko puta na dan. Ume malo da bude teško, ali sve u svemu uživam, jer sam ovo dugo priželjkivala.

Pevačica je zatim ispričala kakav je Marko kao partner i otkrila koliko je tačno u drugom stanju.

- Marko pazi, vodi računa o svemu, više nego ja. Pet nedelja sam trudna, to je zvanična informacija... Ne mogu da vam opišem kako se ja osećam. Ili sam zatrudnela u Turskoj, ili sam već tada bila trudna.

Njih dvoje su zatim otkrili da su tek sada postali svesni svega i ispričali da su u povratku iz Turske svratili do Ostroga gde su po svemu sudeći zamislili istu želju:

- Sada polako postajemo svesni, na pregledu nisam znao u šta da gledam, uskoro ponovo idemo na pregled. Samo ovo saznanje je sreća, Bog nas je blagoslovio. Našu ljubav krunišemo vrhunski, na pravi način. Bili smo pod Ostrogom, kada smo krenuli kući. Svratili smo na kratko, bilo je nevreme. Imali smo istu želju na Ostrogu i oboma nam se ispunila.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još