SKRATILA MI JE ŽIVOT ZA 10 GODINA, VIŠE NE POSTOJI ZA MENE: Marija Kulić javno se odrekla ćerke Miljane (VIDEO)

U emisiji "Pitanja gledalaca", jedno od pitanja bilo je za Mariju Kulić, a ticalo se pomirneja njene ćerke Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

- Da li je ipak Nadica bila za sve u pravu što ti je rekla? - glasilo je pitanje.

- Ne sećam se šta mi je rekla Nadica, ja znam šta se i kako desilo. Ne mogu da kažem da sam očekivala, sad zadnji put nisam, ona meni probija glavu u apartmanu zbog nekih drugih stvari. Tamo priča jedno, ovamo uradi nešto deseto. Loše se osećam, osećam se kao majka poniženo - pričala je Marija.

- Ja sam i danas rekla u radiju, ja sam se uvek trudila da prvo svoju decu ne obrukam, kada sam bila devojka nikada nisam dozvolila da mojoj majci neko kaže nijednu ružnu reč za mene. Siniša dok smo se zabavljali nikada nije uvredio moju majku, čak i nekad kada nisam kod kuće dođe i posedi malo sa mojoj majkom. Nisam ni mislila da će Miljana preći preko nekih stvari koje su upućene meni, a pre toga mi kaže da ga ne komentarišem, da neće ni ona, moli me pre svakog sastanka da ništa ne odgovaram šta god da mi kaže. Ja tako ćutim, samo da njoj bude dobro, u životu može da ti se desi sve i najgore stvari od ćerke. Da izabere nekog, ona kaže da mene voli najviše da svetu i oca, šta bi tek bilo sutra? Njen izabranik, drogirala se, kockala sa njim, on neće ništa da radi, njega zanima samo kocka i droga, sa takvim ponašanjem ne poštuje ni svoje roditelje. I oni mu zameraju na takvom ponašanju, prosto je slučaj za sebe. Ja ne znam kojoj devojci bi on odgovorao. I pored toga, vređa sestre, majku, oca, pored toga koliko je loš. On je u celosti najgori, ja u životu svom nisam čula da postoji lošija osoba u svakom smislu, neradnik, lenština, parazit! Totalno ga ne zanima njeno dete, ona nije Miljana, nego majka. Ej! Čoveče, ja se na njega ne ljutim, on u životu meni ništa nije, niti će da bude, niti postoji za mene, toliko sam razočarana, što se nje tiče! Ko se smeje smradu jedan?! Toliko sam povređena, ja ne znam šta se dešava sa njom. Ona za mene više u rijalitiju ne postoji, da li kuka na kapiji, plače, ne zanima me. Sve sam radila šta je tražila. Ja sam za nju dala život, sa Tijanom i Anom nikada nisam imala takve probleme, skratila mi je život za deset godina, da ovo doživim od nje? Danima će mi biti teško - izjavila je Marija u gorkim suzama.

Miljana je sve vreme tokom Marijinog izlaganja plakala.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još