VIŠE SE NE KRIJU: Paula Hublin i Toma Panić proveli noć u istom krevetu (VIDEO)

Paula Hublin i Toma Panić na poslednjoj žurki tražili su od Drveta mudrosti zadatak da se pretvaraju da su zajedno, kako bi nasamarili zadrugare, koji ih već svakako povezuju. Podsetimo, Paula i Toma su se već ljubili nekoliko puta, a sve je krenulo na masnim fotama pre nekoliko dana. Nadežda Biljić, Tomina nevenčana supruga zbog ovoga je zauvek stavila tačku na njihov odnos.

Paula i Toma su i ovog jutra nastavili sa svojim zadatkom, međutim, sada su otišli korak dalje.

Dok su ostali zadrugari spavali, njih dvoje su se zavukli ispod pokrivača, pa tako nije moglo da se vidi šta se tačno dešava ispod dok se pokrivač pomerao.

Podsetimo, prošle sezone su na sličan način javno aferu započeli Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš. Oni su, da bi dobili novac za Janjuševu kocku, tada tražila zadatak od Drveta mudrosti da se ne razdvajaju, a dobili su i čuvene nadimke Prcko i Žaklina, po imenima Majinih igračaka. Oni su već prve noći tada imali nešto ispod pokrivača, što su priznali mesecima kasnije.

Da li su Paula i Toma novi Prcko i Žaklina, procenite u klipovima u nastavku ovog teksta.

Toma je češkao Paulu, a u jednom trenutku se učinilo kao da će se poljubiti. Nakon toga je Paula ustala i doslovno se popela Tomi na glavu i počela da ga spopada.

Kada su se sasvim razbudili, oni su otišli na cigaretu, gde su pričali o potencijalnoj nagradi koju bi dobili za uspešno izvršen zadatak. Toma je zaključio da će verovatno dobiti odlazak na Rajsko ostrvo.

Posle cigarete su otišli do toaleta da operu zube, a zatim se vratili u zajednički krevet.

Koliko im prija ovaj zadatak, govore i njihovi osmesi. Njih dvoje su se u jednom trenutku ponovo sakrili ispod pokrivača, a zatim je Toma okrenuo Pauli leđa. Paula je odlučila da pruži joj jedan ugođaj Tomi, pa ga je tako češkala po glavi dok nisu oboje zaspali.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još