OBRUKALA SAM PORODICU TIME KAKO SAM ZATRUDNELA, GORA SAM OD LUNE: Miljana Kulić otkrila da je sa Zolom samo iz dosade, izazvala burne reakcije ukućana! (VIDEO)

Usledila je nova svađa Miljane i Marije Kulić tokom pitanja gledalaca:

- Meni više novac nije potreban, neka sve ide mojoj majci - počela je Miljana.

- Meni je samo bitno da obezbedi svoje dete, pa neka radi šta hoće - rekla je Marija.

- Vladimir nije kriv, bile su mi oči pune suza kada sam pre toga razgovarala sa Ša. Ja sam zaljubljena u njega, pre Željka sam bila ostavljena i ponižena, onda je Zola ušao i vezala sam se za njega. Volim ga kao svoje drugo dete. Mislim da neću videti ni traga, ni glasa od Zole posle rijalitija - rekla je Miljana.

- Da nije ušao 25. septembra, ja bih se ohladila. U vezi sam sa njim, samo zbog te svoje slabosti. Znam da budućnosti nema za nas, ne mora da se sekira moja majka što se Željka tiče. Ja sam nezadovoljna kada nisam sa njim, a u istom smo prostoru, jer ga gledam i slušam šta priča za stolom. Nikada me nije branio, izgubila sam samopouzdanje, ugojila sam se, nisam ni sanjala pre da ću zatrudneti, biti ostavljena, pa sam ušla u rijaliti i pojavio se Zola i ja sam se zaljubila. Obrukala sam porodicu time što sam zatrudnela tako kako jesam, stiglo me je sve, gora sam i od Lune - dodala je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.