SRAM TE BILO, NAJGORA SI KATEGORIJA: Otkriveno da su se Rialda Karahasanović i Vladimir Tomović poljubili (VIDEO)

Nakon klipa u kojem Rialda Karahasanović ogovara Vladimira Tomovića, nastao je opšti haos. Najpre su zadrugari optužili Rialdu da je zaljubljena u Tomovića, a potom su se njih dvoje pokačili za vreme reklama.

Nakon toga, voditelj Milan Milošević dao je reč Vladimiru Tomoviću koji je izneo svoje mišljenje.

- Postoje neke bitne stvari, kad je Rialdin i moj odnos u pitanju. Ja je mnogo volim, mnogo mi je draga, kao i Sandra. Ne znam odakle potreba za potenciranjem nekih stvari. Kad imam razgovor sa Rialdom, odakle potreba da se širi tema. Rekao sam da mi je sve igra, osim prijateljstava i emocija. Nema potrebe da branim Rialdu, Rialda mi je pitala u danu kad smo izabrani da jedemo banane, da li sam video Jovaninu reakciju - rekao je Tomović.

- Očigledno je da je Rialda zaljubljena u Vladimira, njegovo udvaranje Jovani je predstavila kao igru - rekao je Marko Đedović.

- Ljutim se na Vladimira, zato što ja ovde pravim hronologiju dešavanja. Sasvim je logičan momenat, prvih par dana kad se upoznaju muškarac i žena, opipavamo teren. U međuvremenu se dešava prijateljstvo, dešava se Jovana. Ni 1% zaljubljenosti ne osećam - rekla je Rialda.

- Tomoviću smeta što Rialda muva sa Kenanom - rekao je Lepi Mića.

- Mislim da Rialda želi da me odvoji od Jovane Ljubisavljević, da me mrzi još više - rekao je Tomović.

- Rekla sam mu da se ne sprda sa mnom, rekla sam mu da nema potrebe da me izgubi kao prijatelja. Rekla sam samo da mi se Kenan sviđa. Sa mnom si završio. Sram te bilo, ti si najgora kategorija - rekla je Rialda.

- Đedović je znao da smo se poljubili - rekao je Vladimir.

- Ti si čovek koji bi za rijaliti prodao sve - rekla je Sandra Rešić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.